به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس چهاردهمین جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی امروز در نشست خبری گفت: جشنواره شیخ طوسی در راستای ایجاد فرهنگ پژوهش در میان طلاب و توجه دادن آنها به مسائل روز جامعه و ارائه مقاله و آثار در این عرصه هر ساله برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه اظهار کرد: در بخش عمومی اندیشمندان و پژوهشگران مقالات علمی، کتاب و پایاننامههای تدوین شده خود از سال 88 را در این جشنواره شرکت میدهند و در بخش ویژه نیز پژوهشگران آثار خود را پیرامون موضوع بیداری اسلامی برای این جشنواره ارسال میکنند.
رییس چهاردهمین جشنواره شیخ طوسی با بیان این که در بخش عمومی که فرصت ارسال آثار به اتمام رسیده است، 350 اثر و در بخش ویژه نیز که تا نیمه آبانماه فرصت ارسال آثار وجود دارد، 40 اثر به دبیرخانه ارسال شده است، خاطرنشان کرد: در بخش عمومی جشنواره از 20 کشور و در بخش کتاب تألیفی، کتاب ترجمه و کتاب تصحیح و تحقیق به زبانهای آذری، اردو، انگلیسی، تاجیکی، عربی، فارسی، فرانسوی و میانماری و در بخش ویژه نیز از شش کشور به زبانهای اردو، عربی و فارسی شرکت کردهاند.
وی افزود: همچنین در راستای اجرای این جشنواره پیشنشستهایی در موضوعات مختلف بیداری اسلامی از سوی پژوهشگاه بینالمللی المصطفی برگزار میشود.
حجتالسلام امیدی درباره نحوه برگزاری این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره 13 بهمنماه سال جاری با سخنرانی یکی از مراجع تقلید از میهمانان خارجی و داخلی در قم برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این مراسم علاوه بر سخنرانی میهمانان ویژه و ارائه تعدادی از مقالات از سوی نویسندگان، از آثار برتر نیز تجلیل میشود.