به گزارش مرکز خبر حوزه، عضو خبرگان رهبری، در این مراسم که در حسینیه شهداء قم برگزار شد، با اشاره به توجه خداوند متعال به برخی از بندگان، گفت: وقتی که خداوند به بندهای توجه کند، به او صبر و بردباری عنایت میکند تا در مقابل سختیهای هدایت مردم به راه راست موفق باشد.
وی افزود: گاهی انسان به مرحلهای میرسد که خداوند به شکل ویژهای به او نظر میکند و او را لایق الگو بودن دیگر بندگان قرار میدهد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به نگاه قرآن در مورد صبر و بردباری، خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم، شرح صدر را نعمتی بزرگ برای پیامبر اکرم(ص) میداند و آن را منشأ برکات برای مردم معرفی میکند.
این استاد حوزه علمیه قم عنوان نمود: خداوند در آیه 125انعام میفرماید، وقتی خداوند اراده کند که فردی هدایت کننده مردم باشد، به او شرح صدر عنایت میکند.
عضو خبرگان رهبری، با اشاره به نگاه پیامبر(ص) در مورد شرح صدر، ادامه داد: نبیمکرم اسلام(ص)، شرح صدر را نوری میداند که خداوند در قلبهای مؤمنین مینهد تا در مقابل سختیها صبر پیشه کنند.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی بیان کرد: مرحوم آیتالله نجمی از جمله عالمانی بود که در تمام لحظات عمر، شرح صدر را سرلوحه کار خود قرار داد.
این استاد حوزه یادآور شد: این مرحوم در زندگی خود به گونهای عمل کرد که همه مردم از ایشان به نیکی یاد میکنند و به صداقت او شهادت میدهند.
عضو خبرگان رهبری، با اشاره به تلاشهای علمی مرحوم آیتالله نجمی، گفت: کتابها و آثار این عالم برجسته در محافل علمی کشور و جهان اسلام میدرخشد و برخی از کتابهای وی به عنوان متن درسی در جامعهالمصطفی نیز تدریس میشود.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی، با اشاره به وحدت حوزه و دانشگاه از دیدگاه مرحوم آیتالله نجمی، عنوان کرد: این مرحوم، مؤسس دانشگاه اسلامی خوی بود؛ به گونهای دستورات اسلامی را در این دانشگاه اجرا میکرد که گاهی به او اعتراض میکردند که "آقا، شما دانشگاه را با حوزه اشتباه گرفتید".
این استاد حوزه تأکید کرد: وی عقیده داشت که علم و دانش باید با اخلاق و تربیت اسلامی همراه شود تا به نتیجه برسد، به همین جهت، به نظر او دانشگاه نیز همانند حوزه بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: در رویدادهای اجتماعی و سیاسی کشور، عقیده داشت که تنها رهبری ملاک عمل برای مردم ایران است و از ایشان باید اطاعت نمود و این عقیده را نیز در میان مردم تبلیغ میکرد.