شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

عضو مجلس خبرگان رهبری، بر لزوم ورود سربازان امام زمان(عج) در امور سیاسی جامعه همراه با دیانت تاکید کرد.

به گزارش سرويس استان‌هاي مركز خبر حوزه، امام جمعه مشهد در نشست اخلاق نبوي در جمع طلاب مدرسه علميه (امام محمدباقر عليه السلام) مشهد، با اشاره به دشمني جهاني با دين، ابرازداشت: امام زمان (عج) در کنار وصف فردي و شخصي انس با خدا و عبادت، سربازي مي‌خواهد که بتواند وظایف محوله را به خوبی انجام دهد.

آیت الله علم‌الهدی دين بدون سياست را نوعي کج فکري دانسته و خاطرنشان كرد: اين گونه افراد "بلعم باعورا" خواهند شد؛ بنابراين اگر کسي بخواهد مانند موسي(ع) باشد، بايد دين و سياست را همراه داشته باشد.

وی با بيان اين که حضرت موسي(ع) پس از بازگشت از کوه طور مانند گذشته به مبارزه پرداخت و مردم را هدايت کرد و در واقع سياست و دين را با هم همراه ساخت، ابرازداشت: بايد به عنوان سرباز امام زمان (عج) کار کرد و اين کار تنها عبادت نيست، بلكه مي‌بايست در امور سياسي جامعه هم وارد شد.

وي با اشاره به اين که بسیاری از کساني که شب آخر در ماجراي کربلا از اردوگاه امام حسين (ع)رفتند، عابد تر از کساني بودند که ماندند، گفت: امام حسين (ع) فردي مي‌خواست که مقابله با دشمن را انجام دهد.

* سرباز امام زمان‌(عج) سیاست‌زده نمی‌شود

عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان با بيان اين که انسان با ورود به سياست ممکن است داراي آلودگي‌هاي مختلف شود، گفت: البته سرباز امام زمان (عج) مي‌تواند در ورود به اين مساله آلوده نشود و فقط تکلیف خودش را انجام دهد.

عضو خبرگان رهبري دخالت نکردن و عدم ورود به سياست به خاطر آلوده نشدن به اموري که ممکن است در اين زمينه پيش بيايد را رفع تکليف برشمرد و گفت: بايد هم وارد سياست شد و هم از ورود به حرام اجتناب کرد.

امام جمعه مشهد با اشاره به اين که شهيدان دوران دفاع مقدس با اعتقاد به دين و امام زمان (عج) به شهادت رسيده اند، ابرازداشت: وجود اين الگوها کار و وظيفه را دشوار تر مي‌کند و به همين خاطر بايد هم بندگي کرد و بنده کامل بود و هم وارد سياست شد و به نوکري امام زمان (عج) پرداخت.

وي در ادامه با اشاره به اهميت ايام ذي الحجه و برکات آن، بابيان اين که عظمت هر ظرفي به مظروف آن بستگي دارد، گفت: طلاب با توجه به توان جسماني، نشاط و شور و هيجان خود مي‌توانند از فضائل اين ايام حداکثر استفاده را ببرند.

* ارزش عبادت در جوانی

امام جمعه مشهد ضمن توصيه به اين كه طلاب جوان باید با عبادت و معنويت انس بگيرند، افزود: اگر انسان، جواني خود را با عبادت خدا انس دهد در ايام ديگر اين امر به آساني انجام خواهد شد و با سختي همراه نخواهد بود.

عضو خبرگان رهبري با بيان اين که اين امر موجب مي شود اولا عبادت براي انسان جرياني تحميلي نباشد و ثانياً به موفقيت بيشتري برسد، رفاقت با خدا را نتيجه انس با عبادت دانسته و اظهارداشت: اين رفاقت، انسان را در زمينه مادي و معنوي از دغدغه و اظطراب دور مي کند.

عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان با تأکيد بر اين که نوافل وقت زيادي را نمي گيرد، ابرازداشت: نافله شب نيز از اهميت خاصي برخوردار است.

آيت الله علم الهدي در ادامه با اشاره به دعوت موسي به ميقات و رفتن او به کوه نور، آن را مقام بزرگي دانست و عنوان داشت: اين امر به خاطر مجاهدت، تلاش و عشق موسي نسبت به خداوند متعال بوده است.

* میقات موسی اوج دلداگی و وصل به حق بود

عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان، با بيان اين که اين نوع دعوت در زندگي همه وجود دارد، تصريح کرد: البته تفاوت در اين است که حضرت موسي(ع) بدون توجه به هر چيزي با تمام توان براي سخن گفتن با خداوند متعال دويد و بنده دلداده بود و سر از پا نشناخت، ولي ممکن است ما به همه ابعاد و رفاهيات توجه داشته باشيم؛ ذات مقدس پروردگار مي‌خواهد چنين بنده اي را روز قيامت به عنوان الگوي بندگي معرفي نمايد.

وي با بيان اين که ميقات موسي(ع) اوج دلدادگي و وصل به حق بود، با اشاره به آيه " ... فَلَمَّا تَجَلَّى رَبُّهُ لِلْجَبَلِ جَعَلَهُ دَكًّا وَخَرَّ موسَى صَعِقًا"، گفت: سياست قبل و بعد موسي(ع) با دينش همراه بود كه نتيجه آن موسي(ع) شد.

گفتني است، اين مراسم، بيستمين نشست اخلاق نبوي بود كه به همت دفتر فرهنگي تربيتي حوزه علميه خراسان در مدرسه علميه امام محمدباقر (ع) با حضور بيش از 200 نفر از طلاب اين مدرسه برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha