به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در این نشست که صبح جمعه سیزدهم آبان ماه برگزار شد با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت توجه به جنگ نرم دشمن، اظهارداشت: نهضت اسلامی و جریان انقلاب و تلاش مجدانه علمای اسلام در عرصه تدریس و تبلیغ و تالیف، همگی در حوزه جبهه نرم صورت گرفته است.
وی افزود: دشمنان همواره در مقابل جبهه جنگ نرم بزرگان دین، به جنگ سخت متوسل شده اند و در طول تاریخ اسلام از جنگ سخت برای تحت فشار قراردادن مسلمانان استفاده میکردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم عنوان کرد: از سال 42 تا 57، بسیاری از افرادی که با مبارزات حضرت امام(ره) همراه شدند، پیشنهاداتی را مبنی بر ترور شاه و عوامل مزدور و جنگهای داخلی خدمت ایشان مطرح کردند که امام راحل اعتنایی به گفتههای آنان نکردند و با جنگ نرم به راحتی هم شاه را از کشور فراری دادند و هم نفوذیهای استعمار در ایران را ریشه کن کردند.
وی ادامه داد: از سال 64 و در اوج جنگ تحمیلی جبهه استکبار و آمریکا مشی خود در تقابل با انقلاب اسلامی را تغییر داد و به جنگ نرم به صورت رسمی روی آورد؛ در این سال گروهی با عنوان دانشجویان دکتری به ایران آمدند و با ملاقات با بسیاری از مدیران کشور در قالب مصاحبههای مربوط به پایان نامه خود به کسب اطلاعات پرداختند و نکته جالب آنکه یکی از آنها که امروز از شخصیتهای برجسته سیاسی آمریکا نیز محسوب میشود در کتابش نوشت که تا زمانی که ولایت فقیه در ایران است، شکست انقلاب اسلامی ممکن نیست.
استاد آقا با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13آبان اظهارداشت: امام راحل این روز را انقلاب دوم نامیدند؛ در آن روز کسی کشته نشد، فقط مدارک بسیار مهمی که نشان دهنده فعالیت ضدایرانی توسط این لانه جاسوسی بود به دست آمد و بعدها نیز گروگانها به کشورشان منتقل شدند و این موفقیت بزرگی برای انقلاب اسلامی بود که نشان داد هیمنه آمریکا در ایران لگد مال شده است.
وی افزود: از سال 65 و آغاز تلاش دشمن در جهت جنگ نرم حلقههای فکری منحرفی نیز در کشور به وجود آمد که یکی از آنها بوجود آمدن حلقه کیان و حضور افرادی چون سروش و ... در آن بود که فعالیت آنها در سالهای بعد رنگ و بوی دیگری به خود گرفت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خاطرنشان کرد: گروههای منحرف در جهت منافع غرب فعالیتهای خود را در نشریات مختلف در کلاسهای درس دانشگاه و حتی جلسات خاص در برخی از مساجد پیگیری کردند که این جلسات با حضور بسیاری از دانشجویان برگزار میشد.
استاد آقا یکی از حربههای گروههای منحرف در جبهه جنگ نرم را ایجاد تشکیک در مقام ولایت فقیه در بین آحاد مردم ذکر کرده و گفت: محیط جنگ نرم، یک محیط فعال است و دشمن نیز در این جبهه فعالیت شبانه روزی خود را پیگیری میکند که یکی از اقدامات همیشگی آنان، ایجاد تشکیک و تردید در مباحث مختلف مبانی دینی است و از این طریق سعی دارند جوانان را از دین دلسرد کنند.
وی یادآور شد: دشمن با حربههای مختلف تلاش می کند مردم را نسبت به مبانی دینی بدبین کند؛ بنابراین ما باید با تلاش بیشتر در جهت خنثی کردن این توطئهها از گسترش گروههای منحرف جلوگیری کنیم و در این زمینه حوزههای علمیه نقش بسیار مهمی خواهند داشت.
استاد آقا در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از دشمنان اسلام به حقانیت خداوند و مکتب توحیدی اذعان دارند، ولی منافع دنیایی آنان مانع میشود تا به آن گردن نهند؛ از این رو به پرورش گروههای منحرف از جمله عرفانهای نوظهور برای خدشه وارد کردن به ساحت معنویات گرایش پیدا کرده اند.