یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

همسران طلاب غیر ایرانی با شرکت در یک دوره سه ساله آموزشی می‌توانند علاوه بر همراهی تبلیغی همسران خود، در فرهنگ‌سازی و ارتقاء جایگاه علمی و معارفی ملت‌ها تاثیرگذار باشند.

مسئول آموزشگاه حضرت فاطمه‌(س) جامعة‌المصطفی در گفت‌و‌گو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به اهداف تأسيس اين آموزشگاه، گفت: این آموزشگاه از تابستان 1384، با هدف زمينه‌سازي مشاركت تبلیغی همسران طلاب و فضلای غیر ایرانی راه اندازی شد.

خانم باهو با اشاره به این که آموزش‌های ما برگرفته از معارف قرآنی است، افزود: آموزش قرآن، آموزش زبان فارسی، تفسیر، رایانه، طراحی، وبلاگ‌نویسی و کارهای هنری، از جمله كلاس‌هاي اين آموزشگاه به شمار می‌رود.

وی، با اشاره به این‌که همسران سه روز در هفته و در هر روز، سه ساعت به آموزشگاه می‌آیند، ابراز داشت: زمان‌هاي كلاس‌ها به گونه‌اي تنظيم شده است كه به خانه‌داری همسران طلاب لطمه‌ای وارد نسازد.

مسئول آموزشگاه حضرت فاطمه‌(س)، با بيان اين كه می‌کوشیم کلاس‌ها به شکل کارگاهی ارائه شود، ابراز كرد: برخی از دانش‌آموختگان آموزشگاه، از طلاب مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی و جامعه‌الزهرا(س) هستند. همچنین میانگين شرکت‌کنندگان در هر ترم، به 270 نفر رسیده است.

وی، به زمان برگزاری دور‌ه‌ها اشاره کرده و خاطرنشان ساخت: همسران طلاب، طبق برنامه مدون‌ آموزشگاه، کلاس‌های کاربردی، معارفی و قرآنی را در سه سال می‌گذرانند و پس از دانش‌آموختگی نیز می‌توانند از سایر کلاس‌های آموزشگاه استفاده کنند.

باهو به اهداف آموزش همسران طلاب اشاره و خاطرنشان كرد: گذراندن دوره سه ساله به همسران طلاب این امکان را می‌دهد که ‌در کنار همسران خود به مسائل تبلیغی بپردازند؛ به طوری که آنان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی-هنری می‌توانند در فرهنگ‌سازی و ارتقای جايگاه علمي-معارفي ملت‌ها تأثيرگذار باشند.

*تحصیل بانوانی از سی‌ ملیت در آموزشگاه

مسئول آموزشگاه حضرت فاطمه‌(س)، با اشاره به تنوع ملیتی فراگیران آموزشگاه، يادآور گرديد: اكنون در آموزشگاه، 274 نفر از همسران طلاب از سی ملیت از جمله نیجریه، ساحل عاج، سودان، دانمارک، آمریکا، ونزوئلا، اروگوئه، چین، بحرین، یمن، سوریه، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و ... حضور دارند، همچنین علی‌رغم تنوع ملیتی تعامل همسران با آموزشگاه در خور تقدیر است.

باهو، با اشاره به فعالیت مهد كودك طوبي در اين آموزشگاه، گفت: در اين مهد كودك، آموزش‌های قرآنی به 200 نفر از كودكان طلاب المصطفي در هر ترم انجام مي‌گيرد و مادرانی که در آموزشگاه دوره می‌بینند، براي آسايش خاطر خود، فرزندان خود را به مهد كودك آموزشگاه می‌سپارند.

وی با بیان این که تشكيل گروه تواشيح چند‌مليتي همسران طلاب، از ديگر كارهاي بخش فرهنگي آموزشگاه به شمار مي‌رود، افزود: این گروه تاكنون در دو دوره از مسابقات قرآنی مرکز امور طلاب و خانواده‌های ‌المصطفی شركت كرده است.

*کلاس‌های کاربردی آموزشگاه؛

مسئول آموزشگاه حضرت فاطمه(س)، با اشاره به ارائه آموزش‌های کاربردی به همسران طلاب، ابراز داشت: خیاطی، معرق ساقة گندم، بافتنی، گل‌سازی، روبان‌دوزی، رایانه، ICDLتکمیلی، WORD، فتوشاپ، طراحی وب، وبلاگ‌نویسی، طراحی سایت، اینترنت و... از جمله كلاس‌هاي کاربردی به شمار مي‌رود؛ البته آموزش آشپزی ایرانی و ملیتی با مشارکت فراگیران آموزشگاه از ملیت‌های گوناگون انجام می‌شود.

باهو با بيان اين كه هر ترم با حضور 20 استاد برگزار مي‌گردد، گفت: برگزاري کلاس وبلاگ‌نويسی و اینترنت را با جدیت پی می‌گیریم؛ زیرا فراگیران مي‌توانند حتي پس از بازگشت به كشورهايشان ارتباطشان را با ما حفظ كنند.

* همکاری چهار هیئت مذهبی ملیتی همسران طلاب با آموزشگاه

 وی، با اشاره به این‌که يكي از كارهاي اين آموزشگاه، هدايت هيئت‌هاي مذهبي فراگيران است، خاطرنشان کرد: هیئت‌های مذهبی، مانند هیئت محبین حوراء بنی‌هاشم ویژه عرب‌زبانان، هیئت متوسلین به حضرت رقیه(س) ویژه بانوان آفریقایی، عقیله بنی‌هاشم ويژه تاجيكستان و پیروان حضرت سکینه(س) ويژه آذربايجان، در مناسبت‌های مختلف با آموزشگاه همکاری می‌کنند.

*محدودیتی در برگزاری دوره‌های غیرحضوری نداریم

مسئول آموزشگاه حضرت فاطمه‌(س) در ادامه دوره‌های غیرحضوری آموزشگاه را مورد توجه قرار داده و بیان داشت: دروس و سي‌دي‌هاي آموزشي برای همسراني كه نمی‌توانند در کلاس‌های آموزشي حضور یابند، ارسال می‌شود، همچنین در دروه‌هاي غيرحضوري، هيچ محدوديتي براي پذيرش نداريم و تنها با احراز شرايط شرکت کنندگان، دوره‌ها را تشكيل مي‌دهيم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همسران طلابي كه به تازگي به مکتب اهل‌بیت(ع) می‌گروند نيز در كلاس‌هاي ما شركت مي‌‌نمايند كه این نکته بر سختي و اهميت كار مي‌افزايد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha