شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

امروز همه دنیا مخاطب حوزه های علمیه است و حوزویان می بایست با کسب مهارت ها و ابزار لازم معارف اسلامی و آموزه های مکتب اهل بیت(ع) را در داخل و خارج از کشور ترویج و تبلیغ کنند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مروی، امروز در همایش طلیعه حضور که در حسینیه شهدای قم برگزار شد، با اشاره به ضرورت بصیرت‌افزایی طلاب، اظهارداشت: تحصیل علم و تهذیب نفس بسیار ارزشمند و ضروری است، ولی برای طلبه امروزی کافی نیست و باید بصیر باشد.

*طلبه باید بصیرت سیاسی و اجتماعی داشته باشد

وی افزود: مطالعه و مباحثه، خواندن قرآن و کسب فضائل اخلاقی و تربیتی که قلب و روح انسان را جلا می دهد، نباید مانع از کسب بصیرت سیاسی و اجتماعی طلاب شود؛ زیرا اطلاع از شرایط و اوضاع و احوال جهان پیرامون، بسیار مهم و ضروری است.

مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم ادامه داد: بصیرت منحصر به طلاب نیست و همه آحاد جامعه می بایست بصیر باشند، در جامعه ای که بصیرت نباشد، گروه های انحرافی همچون خوارج در دین پدید می آیند که با شعارها و انگیزه های دینی، امیرالمومنین علی(ع) را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جهان، خطاب به طلاب جدید الورود حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تشنگی جهان به معارف و آموزه های اهل بیت(ع)، وظیفه حوزه و حوزویان سنگین تر شده است؛ بنابراین طلاب جوان باید در تحصیل و تهذیب با جدیت و شتاب حرکت کنند.

*جهان امروز تشنه معارف شیعی است

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان این که در طول تاریخ هرگز چنین تشنگی و علاقه جهانی برای آشنایی با معارف اسلامی وجود نداشته است، اظهارداشت: در طول تاریخ هیچ‌گاه چنین موقعیت های مناسبی برای معرفی اسلام و مکتب تشیع وجود نداشته و هرجا هم که موقعیتی بوده به صورت موقت و محدود بوده است.

وی ادامه داد: امروز همه دنیا مخاطب حوزه های علمیه است و حوزویان می بایست با کسب مهارت ها و ابزار لازم مانند زبان تبلیغ، معارف اسلامی و آموزه های مکتب اهل بیت(ع) را در داخل و خارج از کشور ترویج و تبلیغ کنند.

*جایگاه طلبگی، امتداد مسئولیت انبیاء است

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با تبیین جایگاه طلبگی، عنوان کرد: جایگاه طلبگی والاست و مسئولیت یک طلبه در امتداد مسئولیت انبیاء و اولیای الهی است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: تهذیب نفس ، اخلاص، پاکیزگی روح و دل در دوران جوانی است و جوان به خوبی می تواند به خودسازی و تربیت و تهذیب نفس بپردازد ولی سن که می گذرد این مراحل سخت تر و موانع بیشتر می شود.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) خاطرنشان کرد: هرکسی خود را برای خدا 40 روز خالص کند و رفتار و کردارش رنگ و بوی خدایی بگیرد، چنین فردی باقی خواهد ماند و به جایگاه و منزلت هادیان الهی می رسد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha