شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

بهره‌گیری از آموزه‌های تربیتی اسلام بهتر از رویه قضایی پاسخگو است؛ به طوری که برخورد شایسته اسلامی می‌تواند کودکان و نوجوانان بزهکار را به آغوش جامعه برگردانده و از گرفتارشدن در منجلاب گرفتاری‌ها رهایی بخشد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، یکی از قضات دادگستری در نشست علمی کودک از منظر اندیشه اسلامی و نظام حقوقی ایران که در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قم، برگزار شد، به ترویج رویه قضایی محاکم جمهوری اسلامی ایران در زمینه حمایت از کودکان در مقابل خشونت پرداخت و اظهار داشت: ‌در جمهوری اسلامی ایران صلاحیت رسیدگی به جرائم اطفالی که به سن بلوغ شرعی نرسیده‌اند، به صورت مستقیم بر عهده دادگاه اطفال گذاشته شده است.

احمد جعفری با اشاره به برخی دیگر از جرائمی که مسئولیت رسیدگی آن بر عهده دادگاه اطفال است، افزود: رسیدگی به جرائم کودکان و اطفال امری بسیار حساس و دشوار است و لذا باید برنامه‌ریزی منسجمی نسبت به این امر و نیز تدوین امور تربیتی در کشور انجام پذیرد.

این قاضی دادگاه اطفال با تأکید بر گسترش مسائل تربیتی در سطح جامعه، گفت: امروز مسائل تربیتی مربوط به کودکان که در کشور تدوین و برررسی می‌شود، باید به صورت فراگیر در اختیار نهادها و خانواده‌ها قرار گیرد و صرفاً منحصر به همایش‌ها و نشست‌ها نباشد.

جعفری با تأکید بر این که کودکان دارای فطرت اصلاح‌‌پذیر هستند، تأکید کرد: بهره‌گیری از آموزه‌های تربیتی اسلام بهتر از رویه قضایی پاسخگو  است؛ به طوری که برخورد شایسته اسلامی می‌تواند کودکان و نوجوانان بزهکار را به آغوش جامعه برگردانده و از گرفتارشدن در منجلاب گرفتاری‌ها رهایی بخشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha