حجت الاسلام محمدی در گفتوگو با سرویس استانهای مرکز خبر حوزه اجرای طرح مسجد و مدرسه را موفقیتآمیز دانست و اظهار داشت: خوشبختانه موفقیت این طرح باعث شده تا دانش آموزان نماز ظهر و عصر را در مساجد نزدیک مدرسه خود بخوانند و این مساله می تواند در میزان علاقه مندی آنان نسبت به فضای مسجد تاثیر مثبت بگذارد.
وی گفت: یکی از رازهای موفقیت یک مبلغ در مناطق مختلف کشور، جذب مردم به خصوص جوانان با توجه به ویژگی های شخصی وی است؛ یعنی یک مبلغ باید توانایی داشته باشد تا بتواند مردم را با گفتار و اخلاق نیکو و شیوه درست تبلیغی جذب کرده و در مرحله بعد برنامه های فرهنگی خود را اجرا کند.
این مبلغ طرح هجرتی تصریح کرد: در این منطقه در هر وعده نماز، 500 نفر در نماز جماعت شرکت میکنند و اکثر این جمعیت را نیز جوانان تشکیل می دهند و این حضور به واسطه تبلیغ هدفمند است.
حجتالاسلام محمدی با ذکر این مطلب که از پنج سال گذشته در منطقه نجف آباد اصفهان مشغول فعالیت تبلیغی است، اظهارداشت: قبل از ورود به شهرک آزادگان نجف آباد در استان های چهارمحال و بختیاری و لرستان وظیفه طلبگی خود را انجام می دادم.
وی افزود: فعالیت در این منطقه به دلیل حضور گسترده مردم بسیار فرحبخش است زیرا اکثر برنامه های فرهنگی و تبلیغی با مساعدت و همکاری و همراهی مردمی که شیفته آموزش معارف اسلامی هستند انجام می شود.
این مبلغ حوزوی با ابراز رضایت از تعامل دو جانبه بین مبلغان و مردم اظهارداشت: یکی از عوامل توفیق در امر تبلیغ، تعامل دو جانبه و مثبت از سوی مردم و مبلغان است به نحوی که هر میزان مردم پذیرای روحانی باشند، سرعت اجرای طرح های فرهنگی بالاتر می رود.
وی گفت: برگزاری نماز جماعت در سه نوبت برگزاری دوره های آموزشی و فرهنگی و اعتقادی، مسابقات فرهنگی و مذهبی، اردوهای مختلف تفریحی و زیارتی با مشارکت مردم و برگزاری کلاس های قرآن، احکام، تفسیر و معارف اسلامی با شیوه های جدید از جمله فعالیت هایی است که به طور پیوسته در این منطقه اجرا می شود.
وی با اشاره به عدم اختصاص بودجه خاص به طلاب طرح هجرت گفت: برنامه هایی که در این منطقه و بسیاری از طلاب در مناطق مختلف کشور انجام می دهند، ابتکاری است و بعضا با مشارکت مردم و خیرین انجام می شود و متاسفانه بودجه مشخصی برای اجرای این فعالیت ها به طور مستقیم به مبلغان اختصاص نمی یابد.
حجت الاسلام محمدی ادامه داد: یکی از ملزومات یک طلبه و مبلغ موفق این است که به هیچ عنوان متکی به بودجه های سازمانی نباشد، زیرا یک مبلغ باید آنقدر هنر تبلیغی داشته باشد که بتواند با کم ترین هزینه ها بیشترین جذب را داشته باشد.
وی ابراز داشت: زمانی که بودجه مناسبی برای فعالیت های تبلیغی و ترویجی در اختیار مبلغان نیست، می بایست با اجرای طرح های کم هزینه و پر بازده الفت میان مردم و مسجد و روحانیت را چند برابر کنند.
این روحانی پرتلاش در عرصه تبلیغ گفت: تجربه چند سال فعالیت در امر تبلیغ بیانگر این نکته است هر حرکتی که با اخلاص و نیت خالص انجام شود با لطف و عنایت خداوند و امام زمان(عج) به نتیجه می رسد، البته در این میان سختی های بسیاری نیز وجود دارد.
حجتالاسلام محمدی اختصاص بودجه مستقیم به مبلغان مناطق مختلف کشور را یکی از مهم ترین راه کارها برای موفقیت فعالیت های فرهنگی در کشور ذکر کرد و گفت: طلاب با اخلاص و بدون بودجه خاصی در مناطق مختلف کشور به فعالیت تبلیغی خود ادامه می دهند، ولی اگر این بودجه های فرهنگی به طور مستقیم در اختیار مبلغان قرار گیرد به توسعه فرهنگ دینی در کشور کمک شایانی خواهد کرد.