شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

دبیر کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در کرمان بر لزوم برنامه ریزی مدون حوزه برای تحکیم تربیت دینی در میان نسل نو به خصوص در حوزه آموزشی و تربیتی تاکید کرد.

حجت الاسلام علی فتح آبادی در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر با ذکر این مطلب که تشکیل کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش یکی از آرزوهای دیرینه دلسوزان فرهنگ و دین بود، اظهارداشت: این کمیته در سال 85 در دولت نهم و تا کنون خدمات موثری در پیوند این دو مجموعه بزرگ فرهنگی انجام داده است.

وی افزود: خوشبختانه در استان کرمان، هم مدیریت حوزه علمیه استان و مدیر کل آموزش و پرورش، اهتمام جدی به اجرای همکاری های دو جانبه در حوزه های مختلف داشتند که نشان دهنده دغدغده مندی مدیران فرهنگی استان در جهت رفع مشکلات فرهنگی و تربیت نسل ولایی در استان کرمان است.

دبیر کمیته ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش استان کرمان، خاطرنشان کرد: جذب 20 روحانی حوزه علمیه کرمان در آموزش و پرورش استان، یکی از فعالیت هایی این کمیته در جهت برگزاری برنامه های فرهنگی و پاسخ مناسب به سوالات و پرسش های دینی و اعتقادی و اجتماعی مرتبط با نسل نو بوده است.

*جذب 300 روحانی کارشناس مذهبی در آموزش و پرورش

وی گفت: یکی دیگر از برنامه هایی که در همین راستا در سطح استان کرمان انجام شد، جذب 300 روحانی و مبلغ سطح دو 2 به عنوان کارشناس مذهبی در آموزش و پرورش است که امیدواریم این تعداد مبلغ به دو برابر افزایش پیدا کند.

حجت الاسلام فتح آبادی برگزاری کنگره شهید باهنر در کرمان را یکی از ماندگار ترین فعالیت هایی ذکر کرد که با همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان صورت گرفت و افزود: برگزاری  این کنگره با شکوه می‌تواند یک الگوی برتر علمی تربیتی، برای استفاده مشابه سایر استان ها قرار گیرد.

وی گفت: برگزاری 9 کارگاه آموزشی دینی یکی دیگر از برنامه های این کمیته بود که در این مدت در سطح استان کرمان صورت گرفته است.

دبیر کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش استان کرمان، با اشاره به گسترش تهاجم فرهنگی دشمن در سطح نسل جوان، خاطرنشان کرد: با توجه به اوج گیری فعالیت های دشمن برای تاثیر گذاری منفی در میان این قشر، ضرورت همکاری های اثر بخش و جدی این دو نهاد فرهنگی و تربیتی در سطح کشور بیش از پیش احساس می شود.

وی بیان داشت: برنامه های عملی این نهاد باید در سطح آموزش و پرورش و سایر نهادهای کشور اجرا شود تا در کنار این فعالیت ها، شاهد تربیت دینی مناسبی در کشور باشیم؛ در حقیقت همکاری میان این دو نهاد باید برنامه منسجمی برای آن تهیه شود که از آن جمله می توان به تربیت فرهیختگان حوزوی برای فعالیت تخصصی در آموزش و پرورش و برگزاری کارگاه های تخصصی آموزش دین و پاسخ به شبهات معلمان و دبیران فرهنگی هر استان اشاره کرد.

دبیر کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش استان کرمان با ذکر این مطلب که این کمیته هنوز در اول راه است، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه هایی که توسط این کمیته در سطح استان به طور جدی پیگیری می شود، برگزاری دوره های آموزشی هدف مند و پیگیر ویژه کارشناسان فرهنگی و تبلیغی است.

وی گفت: در این بین می بایست دانش آموزانی که گرایش تحصیل در حوزه های علمیه را دارند توسط مبلغان و کارشناسان فرهنگی در مدارس شناسایی شوند و با مشاوره های تخصصی به آنان، از انگیزه آنان برای حضور در عرصه های تبلیغ دین استفاده شده و باعث شویم تا آنان با دیدی باز نسبت به انتخاب راه طلبگی اقدام کنند.

حجت‌الاسلام فتح آبادی با بیان این مطلب که تحول بنیادین در حوزه های تربیتی در آموزش و پرورش از مطالبات رهبری تلقی می شود، اظهارداشت: این تحول زمانی صورت می گیرد که فرهنگ تفکر دینی، حاکم بر جامعه باشد و تربیت دینی در متن وظایف ارگان های آموزشی کشور قرار بگیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha