حجت الاسلام روح الله بیگی با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر مسوولان بخشهای مختلف از برنامههای فرهنگی به خصوص در زمینه مهدویت، اظهارداشت: بنیادهای مهدی موعود(عج) به عنوان بازوی علمی و آموزشی و فرهنگی قوی در تمام استانهای کشور به اجرای فعالیتهای خود در این زمینه مشغول هستند که باید از سوی نهادهای مختلف حمایت شوند.
وی افزود: فعالیتهای صورت گرفته در این بنیادها در جهت توسعه فرهنگ اصیل مهدویت و مبارزه با فرقههای انحرافی و پاسخ به پرسشهای مردم به خصوص نسل جوان در زمینه مهدویت، بدون پشتوانه قوی مالی انجام میشود.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان آذربایجان غربی با اشاره به کارکردهای مهم موسسات و مراکز ترویج فرهنگ مهدویت در کشور، تصریح کرد: طرحها و برنامههای بسیار خوبی در مراکز بنیاد در استانهای کشور تهیه شده است که بعضا به دلیل عدم برخورداری از منابع مالی مناسب قادر به اجرای آنها نیستیم.
وی، حضور پررنگ طلاب در جهت توسعه و فرهنگ مهدویت در سطح کشور را ارزشمند دانست و گفت: دورههای تخصصی از سوی بنیاد و مرکز تخصصی مهدویت در سطح کشور از جمله این استان برگزار میشود تا با ارایه آموزشهای تخصصی به طلاب، آنان را برای حضور در مراکز علمی، اجرایی و فرهنگی جهت توسعه و ترویج فرهنگ ناب و اصیل و مترقی مهدوی آماده کنیم.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان آذربایجان غربی اظهارداشت: شرکت افراد غیر طلبه در دورههای تربیت مربی، امری اجتناب ناپذیر و رایج است ولی اصرار ما به حضور پررنگ تر طلاب در این دورهها به دلیل اشرافی است که آنان به کلیت مباحث دینی دارند؛ زیرا همواره طلاب به دلیل فهم بالای علوم حوزوی و دینی میتوانند به مجموعه کاملی از مباحث دینی تسلط یافته و در موقع پاسخ دادن به شبهات اعتقادی و مهدویت جوانان، پاسخهای بهتری نیز ارایه کنند.
وی بر اهتمام حوزههای علمیه سراسر کشور نسبت به تلاش بیشتر در جهت تربیت مربی متخصص مهدوی تاکید کرد و عنوان داشت: مهدویت یکی از ارکان مهم اعتقادی اسلام و تشیع است که رمز جاودانگی آن نیز به شمار میرود و از این رو طلاب باید به مجموعه ای غنی از علوم و روایات و معارف مهدویت تسلط داشته باشند و با منجی گرایی غیر حقیقی مبارزه کنند.
حجت الاسلام بیگی با ذکر این مطلب که طلاب خواهر، وظیفه مهمی در نشر معارف مهدوی، دارند، افزود: طلاب خواهر میتوانند با حضور در اجتماعات خواهران در سراسر کشور نسبت به ارایه آموزشهای لازم در جهت تبیین فلسفه انتظار و مقابله با ساده انگاری در این حوزه نقش آفرین باشند.
وی گفت: علاوه بر امر تبلیغ، طلاب تحصیل کرده در این حوزه میتوانند، زمینههای جدیدی از فعالیتهای علمی و تخصصی و پژوهشی در زمینه مهدویت را ایجاد کنند و در این راستا حوزههای جدیدی را در رابطه با ویژگیها و کارکردهای انتظار به جامعه معرفی کنند.