چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

مدیر مرکز شیخ مفید بحرین و از اعضای مجلس علمای این کشور، وضعیت دینی و تبلیغی شیعیان در بحرین را تشریح کرد و در خصوص آینده بحرین گفت: مطمئنیم که انصاف، عدالت و تفاهم در بحرین حکمفرما خواهد شد.

حجت الاسلام شیخ حسن سلمان در گفتگو با سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، به تحصیلات دینی خود در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: در ابتدای حضورم در ایران نزدیک به شش ماه به تحصیل ادبیات فارسی مبادرت ورزیدم و با مجاهدت بسیار پس از اخذ مدرک کارشناسی، وارد حوزه علمیه قم شدم و به تحصیل علوم حوزوی در مدرسه فیضیه و مدرسه آیت‌الله‌العظمی گلپایگانی‌(ره) پرداختم.

وی با بیان اینکه در سال 1999 میلادی موفق به حضور در درس خارج مراجع عظام شدم، گفت: پای درس خارج بزرگوارانی همچون حضرات آیات، فاضل لنکرانی‌(ره)، وحیدخراسانی و مکارم شیرازی حضور یافته و دروس خارج را فراگرفتم و سپس به بحرین بازگشتم.

حجت الاسلام سلمان ادامه داد: به واسطه علاقه فراوان به تبلیغ وارد این عرصه شدم و با سفر به لبنان در روستاهای این کشور مشغول تبلیغ و پاسخگویی به مسائل دینی مردم شدم که هنوز هم در ایام خاص به این کشور رفته و تبلیغ می کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر امام جماعت مسجد شیخ درویش( از علمای گذشته بحرین) در شهر دوراس بحرین، را برعهده دارد گفت: ضمن اقامه نماز به امور تبلیغی در مناسبت های مختلف می پردازم و این مسجد، پایگاهی برای حضور نوجوانان و جوانان منطقه شده است.

حجت الاسلام سلمان با اشاره به وجود بیش از هزار مسجد متعلق به شیعیان در بحرین اظهار داشت: در شر دوراس 14 مسجد، 22 حسینیه و 18 روحانی فعال وجود دارد که یکی از شهرهای شیعه نشین بحرین می باشد.

* تلاش حکومت بحرین برای تغییر بافت مذهبی

وی با بیان اینکه 70 تا 75 درصد جمعیت بحرین را شیعیان تشکیل می دهند، اظهار داشت: دولت فعلی بحرین به منظور شکسته شدن این وضعیت، اقدام به دادن اقامت به افراد سنی مذهب کرده است و البته در این خصوص نیز اعتراضات و مخالفت هایی از سوی شیعیان و نمایندگان آنها صورت گرفت.

حجت الاسلام سلمان که مدیریت مرکز شیخ مفید از مراکز تابعه مجلس علمای بحرین را بر عهده دارد گفت: در این مرکز پرونده ی تدریس در فضای مجازی و تبلیغ در مساجد را دارم.

وی افزود: این مرکز کتاب ها و سایت های خوبی برای شیعیان در زمینه مسائل مذهبی دارد.

* درباره مجلس علمای بحرین

این روحانی بحرینی در خصوص تشکیل مجلس علمای بحرین گفت: حدود 7 سال پیش همایشی ترتیب داده شد و از همه علما و فضلا دعوت به عمل آمد و به خواست خدا مجلس علمای بحرین پیش تاسیس شد.

وی با اشاره به تلاش آیت الله شیخ عیسی قاسم و آیت الله سید عبد الله الغریفی برای شکل گیری مجلس علما، اظهار داشت: مجمع عمومی مجلس علمای بحرین 150 عضو دارد که هفت نفر به عنوان هیئت مرکزی انتخاب شدند و این انتخابات، هر سه سال یکبار صورت می گیرد.

حجت الاسلام سلمان به شوراهای اجرایی با معاونت های مختلف در مجلس علمای بحرین اشاره کرد و افزود: هر کدام از این معاونت ها وظایف و عملکردی در راستای اهداف تشکل مجمع دارند که به آن می پردازند.

* اعتماد مردم به فعالیت های مجلس علمای بحرین

این روحانی بحرینی با بیان اینکه مردم بحرین به فعالیت های مجلس علما اعتماد دارند و این مجلس نفوذ خوبی در میان مردم دارد، اظهار داشت: مجلس علمای بحرین مستقیما در مسائل سیاسی دخالت نمی کند، بلکه از احزاب و گروه هایی که به لحاظ فکری به مجلس نزدیک هستند، از قبیل جمعیت الوفاق و جمعیت التوعیة حمایت می کند.

وی با اشاره به احترام مردم بحرین به علما و روحانیون گفت: مجلس علمای بحرین در مواقع حساس وارد عمل شده است و اعتراضات و نکات خود را مطرح نموده است و همواره نسبت به فساد، ظلم و تبعیض موضع گرفته است.

حجت الاسلام سلمان صدور بیانیه ها را در راستای هدف تشکیل مجلس علمای بحرین عنوان کرد و گفت: مجلس علمای بحرین در کشور اثر گذار است.

* دولت به تاثیرگذاری مجلس علما اذعان کرده است

وی با بیان اینکه مجلس علمای بحرین در کشور اثرگذار است، ابراز داشت: خود دولت و گروه های مخالف مجلس علمای بحرین همواره اذعان وداشته اند که این مجلس در شکل دهی جریان های مختلف موثر و اثرگذار است.

مدیر مرکز شیخ مفید بحرین در خصوص آینده این کشور گفت: دیدگاه علما و بزرگان در امور سیاسی این است که این کشور، استقلال خواهد یافت و این استقلال بر اساس انصاف، عدالت، عدم ظلم و تفاهم شکل خواهد گرفت.

* به دنبال عدالت برای تمام شهروندان اعم از شیعه و سنی هستیم

وی افزود: ما به دنبال به دست آوردن مقام و حکومت نیستیم بلکه و به دنبال عدالت برای تمام شهروندان بحرینی اعم از شیعه و سنی هستیم.

حجت الاسلام سلمان تاکید کرد: مجلس علمای بحرین پشت پرده کار نمی کند و تمام فعالیت هایش روشن و آشکار است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha