به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه ، حجتالاسلام والمسلمين سيد جلال حسيني در حاشيه برگزاري نخستين همايش آموزشي «راهنمايان زائر» با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: با توجه به ضرورت راهاندازي يك شبكه فعال و دائم اجتماعي براي ارتباط با زائران حرم مطهر رضوي ، درصدد طراحي پايگاه بينالمللي امام رضا(ع) با موضوع معارف رضوي در فضاي مجازي هستيم.
وي با بيان اينكه آستان قدس رضوي از ظرفيت بالايي در حوزههاي مختلف برخوردار است، گفت: خوشبختانه به بركت نظام جمهوري اسلامي ايران به دستاوردهاي عظيمي دست يافته و در بخشهايي نيز توانستهايم الهام بخش باشيم.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی همچنین بیان داشت: 46 درصد مطالعات 400 پژوهشگر در مجموعه آستان قدس رضوي مرتبط با مطالعات ديني و اسلامي در حوزههاي كاربردي و ميداني است.
دبير شوراي عالي فرهنگي آستان قدس رضوي خاطرنشان كرد: باسيتي برنامههاي فرهنگي غني را در آستان قدس رضوي فراهم كنيم كه شاخص و مؤلفه اين برنامهها در راستاي گسترش معارف قرآني و سيره اهل بيت(ع) باشد.
وی اضافه کرد: بايد برنامههاي تبليغي و مذهبي كه تدارك ديده ميشود به معرفت افزايي، ايجاد محبت و مودت به اهل بيت(ع) منجر شود و بصيرت و معرفت را در بين اين افراد بالا ببرد.
معاون تبليغات و ارتباطات اسلامي آستان قدس رضوي همچنین در بخش ديگري از سخنانش يكي از القاب حضرت رضا(ع) را سراجالله برشمرد و گفت: چراغ، خاصيت گرمابخشي و نورانيت دارد و آنجا كه تاريك و سرد است نيازمند چراغ است.
وی افزود: باطن ما نيز گرفتارظلمت و تاريكي ميشود و نيازمند يك منبع و مركز نورانيت است كه درون ما را نوراني كند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی در خاتمه گفت: براي برداشتن گامهاي مؤثر و مفيد به يك منبع اميد بخش و دلگرمكننده نیازمندیم و اين شرايط براي خدمتگزاران بارگاه منور رضوي فراهم شده كه در محضر انوار نوراني حضرت رضا(ع) حضور داشته باشند.