به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، وی گفت: برخی از روش های متنوعی برای جلوگیری و مخدوش کردن میراث فکری شیعه استفاده میکنند.
امام جماعت مسجد آل الرسول در احساء ابراز داشت: آنها میراث دینی شیعه را متهم میکنند به اینکه شامل مطالب گمراه کننده و بدعت است و مسلمانان را از آن منع میکنند و گفتگو در این باره را با شیعه حرام دانسته و به مسلمانان از هرگونه ارتباط با شیعه هشدار میدهند.
وی افزود: هنوز هم برخی کشورها اجازه عرضه کتب شیعه را نمیدهند تا چه رسد به چاپ و ثبت آنها در چاپخانه های داخلی.
سید هاشم سلمان با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای رفع این ممنوعیت ها اظهار داشت: درخواست های متعددی از سوی شهروندان شیعه به مسؤولین کشور فرستاده شده که خواستار اجازه نشر کتب شیعه به عنوان بارز ترین حقوق انسانی که جامعه بین الملل آن را محترم شمرده، شده اند.
وی افزود: ما همچنان منتظریم که به عنوان یک حق ملی به ما اجازه داده شود که این کتب را وارد کرده و بفروشیم و چاپ و عرضه کنیم.
امام جماعت مسجد آل الرسول در احساء گفت: تعدادی از این درخواست ها که به مسؤولین تقدیم شده خواستار محترم دانستن مذهب امامیه و به رسمیت شناختن آن همانند سایر مذاهب شده اند.
وی تصریح کرد: من شخصا این درخواست را به صورت رسمی در دومین همایش گفتگوی ملی به مناسبت موضوع روش های تحقیق مطرح کردم.
سید هاشم سلمان گفت: ما همچنان بر این خواسته تاکید میکنیم که مذهب جعفری به رسمیت شناخته شود زیرا این مذهب چیزی از مذاهب اسلامی دیگر کم ندارد به خصوص در کشور ما.
وی ابراز داشت: تبادل کتب شیعه را یکی از حقوق شهروندی است که منتظر تحقق آن و برداشته شدن ممنوعیت نشر میراث مکتوب شیعه هستیم. تا کی باید نشر میراث شیعه ممنوع باشد؟