به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر قانعی امروز در نخستین روز از این جشنواره در سخنانی اظهار داشت: یکسال از عمر فعالیتهای قرآنی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میگذرد و ما در راستای منشور توسعه فعالیتهای قرآنی، کنگرههای قرآن پژوهی و طب را برگزار کرده ایم.
وی با بیان اینکه این کنگرهها در بیش از 40 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور برگزار شده است خاطرنشان کرد: برای برگزاری این کنگرهها در دانشگاههای علوم پزشکی کمیته ویژه ای تشکیل شد و امروز بانک اطلاعاتی جامعی بدست آمده است.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت بر ضرورت آشنایی اساتید و دانشجویان با روش شناسی در قرآن پژوهی تاکید کرد و گفت: امروز باید با استفاده از فرامین و دستورالعملهای اسلام، زندگی مردم را تغییر داده و از آموزههای قرآنی برای بهبود زندگی و سلامت مردم بهره مند شویم.
وی با بیان اینکه همه این اقدامات منطبق بر نقشه جامع علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به انجام رسیده است تصریح کرد: بیش از یک هزار مقاله از اساتید و دانشجویان با موضوع قرآن پژوهی و طب ارایه شده است که از این میان 114 مقاله برتر انتخاب شد که در این جشنواره از صاحبان 14 اثر منتخب تجلیل میشود.
قانعی همچنین از ارایه طرح تأسیس مراکز تحقیقاتی مرتبط با قرآن کریم در این وزارتخانه خبر داد و گفت: مجله ای به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی تحت عنوان قرآن و طب طراحی شده که به مقالات ارسالی به این مجله امتیازات علمی تعلق میگیرد.
دکتر قانعی در ادامه افزود: جلسه ای برای آسیب شناسی مقالات و تألیفات اساتید و دانشجوان تشکیل شده تا اساتید راه صحیح قرآن پژوهی را یاد بگیرند و همواره به دو بعد سلامت روانی و جسمانی در کارهای پژوهشی خود توجه داشته باشند.
وی در پایان با بیان اینکه روش تحقیق و بهره برداری از آیات و احادیث در کارگاههای علمی در این جشنواره بحث و بررسی میشود اظهار داشت: این جشنواره برای نخستین بار در قم برگزار شده تا در هفته وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مصادیق برجسته این وحدت را پایه گذاری نماییم.