جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مدیر حوزه علمیه گیلان به برخی اقدامات و فعالیت‌های تحول گرایانه در حوزه علمیه این استان اشاره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالله رحمان زاد، مدیر حوزه علمیه استان گیلان در گفتگو با خبرنگار سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، از برداشته شدن گام‌های بسیار موثر در زمینه‌های مسائل آموزشی و پژوهشی در حوزه علمیه گیلان خبر داد.

وی افزود : خرید ده‌ها دستگاه رایانه جهت تجهیز مدارس علمیه گیلان، ایجاد دارالقران در مدارس علمیه و کسب مقام نخست کشوری در این زمینه، دایر کردن مسابقات قرآنی و دانش افزایی، چاپ نشریه‌های مختلف برای مدارس علمیه در سطح استان و همچنین تأسیس کتابخانه تخصصی آیت الله قربانی به سبک جدید و با امکانات مناسب در ساختمان مدیریت استان را از جمله اقدامات مدیریت استان گیلان برای پیشبرد اهداف آموزشی در سطح مدارس علمیه استان عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رحمان زاد، همچنین گفت: اعطای تسهیلات بلاعوض به مزدوجین سال 89 کمک مالی به مبلغین سطح استان، ایجاد صندوق تعاون طلاب اعزام طلاب پایه‌های مختلف به اردوهای زیارتی و سیاحتی به مشهد و قم، برگزاری کلاس‌های توجیهی برای خانوده طلاب و کمک و مساعدت مالی به اساتید، مدیران و تعمیر و مرمت مدارس علمیه استان گیلان و اعزام شصت و هشت نفر روحانی با خانواده به مکه معظمه را از دیگر کارهای صورت گرفته فرهنگی و رفاهی برای طلاب حوزه علمیه گیلان برشمرد.

مدیر حوزه علمیه گیلان با اشاره به اهمیت نشر صحیح فرهنگ دینی در جامعه، خاطر نشان کرد: یکی از مقدمات ارتقاء سطح فرهنگ مردم گسترش مدارس به خصوص مدارس علمیه و مساجد است؛ زیرا تجربه نشان داده است وجود پر رنگ مدارس علمیه در مناطق مختلف، یکی از عوامل اصلی افزیش میزان افق دید فرهنگی و عقیدتی مردم بوده است.

وی صرف هزینه‌های هنگفت بیت المال برای بسیاری از کاری بی ثمر فرهنگی و حتی ضد فرهنگی را نوعی انحراف از اهداف و آرمان‌های نظام اسلامی توصیف کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رحمان زاد در ادامه با اشاره به ترویج مکاتب ساختگی، سلفی گری و وهابیت از طریق سرمایه گذاری‌های کلان دشمنان برای به انحراف کشاندن مسیر اسلام ناب، تاکید کرد: اگر بتوانیم در جذب بودجه‌های مناسب فرهنگی برای حوزه‌های علمیه گام موثری را برداریم بی شک این نهاد مقدس گام بسیار بلندی را در جهت متحول کردن فضای فرهنگی کشور برخواهد داشت.

 وی با بیان اینکه سال جاری تحصیلی در مدارس علمیه استان با نام سال شکوفایی آموزشی نام گذاری شده است، گفت: در واقع در سال جاری با جذب اساتید از قم برای مدارس علمیه استان در سطوح مختلف تحصیلی، اتاق مشاوره طلاب و کمک ویژه به اساتید برای افزایش کیفیت تدریس جهت تحقق شعار مذکور در تلاش هستیم.

مدیر حوزه علمیه گیلان راه اندازی بیست و یک مدرسه وابسته به حوزه علمیه از سوی معاونت تبلیغ در استان را از دیگر کارهای ویژه دراین حوزه عنوان کرد و گفت: یکی از نکات مثبت تاسیس این مدارس اولویت داشتن دانش آموزان داوطلب این مدارس برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه است.

حجت الاسلام والمسلمین رحمان زاد با بیان اینکه سه مدرسه علمیه سفیران هدایت کوتاه مدت برای تاسیس و راه اندازی در استان گیلان در نظر گرفته شده است، گفت: تفاوت این مدارس با مدارس علمیه عادی این است که افراد در این مدارس طی پنج سال برای انجام تبلیغ در مناطق مختلف آماده خواهند شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha