به گزارش مرکز خبر حوزه،حجتالاسلام سیدمحمود صانعی، تبلیغ و گسترش معارف دین را از وظايف ذاتي حوزههای علمیه دانست و با اشاره به اين كه ترويج و تعميق آموزههاي دين يكي از مهمترين رسالتهاي حوزه علميه است، تصریح کرد: در این راستا مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران و مدارس علمیه خواهران کشور با توجه به ضرورتها و نيازهاي تبليغي مناطق خود، بانوان مبلغ را شناسایی و به مراکز مختلف معرفي و اعزام میکنند.
وی، شناسایی توانمندي علمي و مهارتی مبلغين را از اساسیترین زیرساختهای سطحبندي مبلغين برشمرد و افزود : براي تحقق اين مهم به شكل مطلوب و ايجاد بانك جامع اطلاعاتي از مبلغين خواهر، لازم بود تا در اولين مرحله آنها را شناسايي و با بهروز كردن اطلاعات خود اقدام به ارزيابي و سطح بندي آنان کنیم.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران با بیان اينكه مدارس علمیه خواهران در حال ارائه اطلاعات مورد نیاز مبلغین به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از طریق نرمافزار سما هستند، افزود: پس از پايان جمعآوري اطلاعات و شناسایی مبلغین، در مراحل بعدي نسبت به يكسانسازي پروندههاي تبليغ، صدور كارت و سطحبندي بر اساس ملاكها و شاخصهاي مورد نظراقدام خواهد شد.
حجتالاسلام صانعی با اشاره به اهميت تخصصي كردن تبليغ در عرصهها و موضوعات مختلف و مورد نياز جامعه، يكي از اهداف مهم شناسايي مبلغين خواهر را آشنايي با سطح علمي آنان دانست و اضافه کرد: يكي از سياستهاي حوزههاي علميه خواهران ارتقاء سطح علمي و مهارتي مبلغین است كه تا كنون با برگزاري دورههاي آموزشي نسبت به توانمندسازي آنها در امر تبليغ به ويژه در موضوعات مورد نياز جامعه بانوان از قبيل خانواده، احكام، پاسخگويي به شبهات، فرقههاي انحرافي، وهابيت و... اقدام نموده است.