به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام سيدغلامعباس موسوي با بیان این که حوزه علميه در زمينه تدوين كتاب بسيار فعال بوده و از ديرباز سهم بسیار زیادی در عرصه تولید آثار و تحقيقات داشته است، گفت: حوزويان بيشترين سهم مطالعه را در کشور داشتهاند.
وي خاطرنشان كرد: كتاب نقش كليدي و اساسي در حوزههاي علميه دارد و مولود مباركي از حوزه بوده و خواهد بود.
مديركل امور مبلغان دفتر تبليغات اسلامي با اشاره به كتابهاي منتشر شده از سوي حوزه، ابراز داشت: از كتابهاي حوزه علميه انتظار علمي محض ميرود؛ بنابراين بايد كتابهايي كه از سوي استادان و نويسندگان حوزوي منتشر و در بازار نشر عرضه میشود، علمي، استدلالي و برهاني باشد.
وي ادامه داد: نويسندگان بايد متناسب با نياز زمان و ذائقه مخاطب، تنوع، اثرگذاري و مشكلات اجتماعي را درنظر گرفته و با توجه به منابع متقن و معتبر به تدوين آثار بپردازند.
حجت الاسلام موسوي خاطرنشان كرد: كتابهاي كشكولي كمتر ميتواند اثرگذار باشد و نميتواند دردهاي علمي جامعه را درمان كند.
وي با بیان این که كتب علمي مانند الغدير و بحارالانوار كه به حوزويان به ارث رسيده بسیار اثرگذار هستند، گفت: این آثار بركات فراواني داشته و همواره جامعه از انوار علمي اين كتابها بهرهمند ميشود.
مديركل امور مبلغان دفتر تبليغات اسلامي تصريح كرد: لازم است نويسندگان در عرصه نويسندگي به روز شده و كتابها را متناسب با فضاي روز و ذائقه مخاطب بنويسند، تا اثرگذاري بيشتري داشته باشد.
براساس گزارش ستاد خبری نمایشگاه ، وي با اشاره به اهميت برپايي نمايشگاههاي دائمي و سالانه كتاب و نشر حوزه گفت: برگزاری نمايشگاه كتاب ضمن برقراري ارتباط با مخاطب، منابع و منشورات جديد را به بازديدكنندگان معرفي ميكند.