به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی امروز در همایش علمیکاربردی تبلیغ که در محل سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزارشد در سخنانی با اشاره به توسعه روزافزون حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران زمینه تحصیل بانوان در شیوههای مختلف تماموقت و پارهوقت را به فراخور حال آنها فراهم کرده است.
وی با اشاره به نقش هدایتگری بانوان طلبه در جامعه، از برادران مبلغ خواست تا بانوان را در فرصت تبلیغی ماه صفر به ثبت نام در حوزههای علمیه خواهران ترغیب کنند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به استقرار حدود 290 مدرسه علمیه خواهران سطح دو(کارشناسی) و 40 مدرسه علمیه خواهران سطح سه(کارشناسی ارشد) در شهرهای مختلف کشور، اضافه کرد: اکنون فرصت حضور بانوان در حوزههای علمیه فراهم است و امیدواریم بدین صورت شاهد دینیسازی جامعه و تعالی روزافزون اخلاق و معنویت در جامعه باشیم.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر نقش ممتاز بانوان در نظام اسلامی و خانواده ادامه داد: بانوان فرصت بیشتری در استماع و تاثیرپذیری دارند و در همجنسهای خود تاثیرگذاری بالاتری دارند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی، با اشاره به ماموریتهای مشترک حوزههای علمیه خواهران و برادران اضافه کرد: این ماموریتها شامل فهم دین، ابلاغ دین، اجرای دین و دفاع از دین میشود.
وی با بیان اینکه نظام تحصیلی حوزوی خواهران طلبه متفاوت از بانوان طلبه است، اظهار داشت: اصلیترین تفاوت این دو نظام آموزشی در آن است که برادران طلبه در یک نظام آموزشی پیوسته تحصیل میکنند اما خواهران در یک نظام مقطعی تحصیل میکنند و پس از پنج سال از مقطع سطح دو(کارشناسی) فارغالتحصیل میشوند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور، با اشاره به اینکه هماکنون حدود 40 هزار نفر در مدارس علمیه، مراکز تخصصی و موسسات آموزش عالی حوزوی خواهران مشغول به تحصیل هستند، اضافه کرد: بانوان طلبه در مقطع سطح سه(کارشناسی ارشد) با هفت گرایش تحصیلی به تحصیل میپردازند.