به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، امروز در دیدار دکتر حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش گفتند: این که در نظام اسلامی پستها در دست افرادی توانمند، متدین، انقلابی و خوشفکری باشد که در راستای منافع انقلاب گام بر میدارند، نعمت بسیار بزرگی است.
ایشان با بیان این که اسلام الگوهای فراوانی در عرصه تعلیم و تربیت، معرفی کرده است، خاطرنشان کردند: برنامه تربیتی، عوامل تربیت و در نهایت زمینهها و تربیتشوندگان، سه موضوع مهم در امور فرهنگی و آموزش و پرورش است که باید به آن توجه کرد.
ایشان بابیان این که قرآن دریایی است و ما باید اولویتها را در نظر بگیریم، گفتند: آیاتی از قرآن در خصوص ولایت و فتنهها و مبارزه و جهاد است که ما به عنوان اولویت و بر اساس زمان باید به این مسائل توجه زیادی کنیم.
معظم له با بیان این که آیات قرآن به روز است و باید برای برجسته کردن آنها در راستای تقویت اسلام گام برداشت، تصریح کردند: اسلام هم به قلم و بیان و هم به شمشیر نیاز دارد و تربیت افراد به این ترتیب گام اول است.
ایشان، کار فرهنگی را مشکل ترین و مهم ترین کار برشمرده و افزودند: عرصه فرهنگی، کاری انسان ساز است و هیچ انسانی غیر از معصومین(ع) کامل نیست و باید همواره در این مسیر تلاش کرد.
این مرجع تقلید با بیان این که مسئولین باید شاکر خداوند باشند که در نظام اسلامی خدمت میکنند، خاطرنشان کردند: برای تربیت صحیح افراد باید ابتدا بسترهای تربیتی آنها را فراهم کنیم؛ زیرا در غیر این صورت به نتیجه نمی رسیم.
حضرت آیت الله نوری همدانی، شغل معلمی را شغل انبیا دانسته و گفتند: معلمان باید در اجرای صحیح وظایف خود دقت کنند؛ زیرا غذای روحی افراد را تأمین میکنند و این بسیار مهم است.
ایشان با اشاره به این که قدرتهای استکباری خود را برای کوبیدن اسلام آماده کردهاند، گفتند: البته تمام ملتهای مسلمان با نگاه به جمهوری اسلامی ایران بیدار شده اند، باید از این فرصت نهایت بهرهبرداری را بنماییم.
معظم له بیان داشتند: ما باید افراد را طوری تربیت کنیم که با حیلههای استکبار آشنا باشند و در مقابل آنها فریاد عدالتخواهی سر دهند؛ زیرا اسلام فریادگر میخواهد و انسان ساکت مطلوب اسلام نیست.
حضرت آیت الله نوری همدانی در پایان گفتند: دانش آموزان وجوانان امانتی در دست معلمان میباشند و باید به تربیت آنان بسیار توجه کنند.