چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

برای ایجاد همگرایی باید از افراطی گری‌های فتنه انگیز میان شیعه و سنی به شدت پرهیز شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام غلامحسین ناصری امروز در نشست علمی " عاشورا و همگرایی در افغانستان که در سالن شهید مطهری مجتمع آموزش عالی فقه در قم برگزار شد اظهارداشت: افغانستان در حال حاضر با پشت سر گذاشتن دو مرحله حساس تبلور عاشورایی، در راه رسیدن به ید واحد است.

وی افزود: علمای افغانستان برای گسترش فرهنگ شیعه، مکتب عاشورایی تلاش‌های بسیار زیادی را در طول سال‌ها متحمل شده اند که همان راه ابا عبدالله الحسین(ع) در راه رساندن پیام آزادی و رهایی دین از یوق استکبار زمان بود می‌باشد.

نماینده پارلمان افغانستان تاکید کرد: قیام امام حسین (ع) صرفا یک قیام مذهبی نبود، بلکه امام در راستای احیای دین جدشان رسول خدا و مبارزه سیاسی با حکام نامشروعی مانند یزید بود که خلافت را اشغال کرده بود و کسانی که بر این باور هستند قیام علیه اهل سنت بود هنوز اهداف والای سیدالشهدا(ع) را نشناخته اند.

حجت الاسلام ناصری با ابراز خرسندی از اتحاد کنونی در افغانستان اضافه کرد: خوشبختانه امروز در افغانستان یک اتحاد بسیار خوب بین شیعیان و اهل سنت وجود دارد، بطوری که سران کشور در ایام عزای امام حسین (ع) همراه شیعیان در سوگ سرور شهیدان می‌نشینند و با سخنرانی‌های بسیار متقن و دقیق اهداف امام(ع) را تببین می‌کنند.

وی با بیان اینکه نباید موضع گیری‌های تندی نسبت به گروه‌های اهل سنت و جماعت داشته باشیم تصریح کرد: امروز در افغانستان تحولات بسیار بزرگی در حال شکل گیری است.

این فعال سیاسی افغانستان با اشاره به فعالیت‌های گسترده وبلاگ‌ها و سایت‌ها در فضای مجازی خاطر نشان ساخت: حلقه‌های گسترده فرهنگی که امروز دارای وب سایت‌های هستند، باید بصورت جدی تلاش نمایند که تنها سیاست‌های واحدی که قابل قبول مراجع دینی هستند را بیان کنند و موجب تفرقه در کشور نشوند.

حجت الاسلام ناصری یاد آور شد: متاسفانه عده ای با موضع گیری‌های تندی که در رابطه با برخی مسائل می‌گیرند موجب اختلاف‌های شدیدی در داخل می‌شوند، باید همه مراقب گفتار و رفتار خود باشیم .

وی اظهارداشت: برخی شبکه‌های ماهواره ای با انتساب خود به شیعه، فتنه انگیزی می‌کنند، اما متاسفانه هرگز دلش به حال شیعه نمی سوزد.

خاطر نشان می‌شود در این جلسه، حجت الاسلام نظری دانش پژوه سطح چهار حوزه ضمن سخنانی اظهارداشت: در سطح رسانه‌های دیجیتال طلاب جامعة‌المصطفی دارای 110 وب سایت و 300 وبلاگ تحلیلی و علمی هستند که 45 درصد وب سایت‌ها در اختیار طلاب افغانستان می‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha