به گزارش مرکز خبر حوزه، مهندس علی طائیزاده با بیان اینکه از سال 87 شبکه یکپارچه داخلی در ستاد مرکز، مدیریتهای استانی و مدارس علمیه خواهران راهاندازی شده است، اظهار داشت: راهاندازی این شبکه در مرکز مدیریت حوزههای خواهران برای نخستین بار در میان مراکز حوزوی انجام گرفت و آثار و ثمرات فراوانی را نیز به همراه داشت.
وی افزود: اکنون بر اساس تصمیم اتخاذشده با تجهیز تمام مدارس عملیه خواهران، در صورت بروز مشکل در شبکه یکپارچه داخلی، ارتباط از طریق شبکه اینترنت برقرار میشود و در ارتباط مدارس و مرکز کمترین اختلال ایجاد خواهد شد.
مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه در صورت قطع شدن شبکه داخلی حوزههای علمیه خواهران، ارتباط، به صورت خودکار به شبکه اینترنت منتقل میشود، یادآور شد: با ایجاد این قابلیت، از طریق «توکن» رمزنگاری، امکان ارتباط ایمن و مطمئن با سامانههای نرمافزاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از طریق اینترنت فراهم میشود.
براساس گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، وی با بیان اینکه مراحل مطالعاتی این طرح انجام شده و اکنون در دست اجرا قرار دارد، گفت: در این طرح تمام مدارس علمیه به اینترنت با سرعت حداقل یک مگابیت بر ثانیه مجهز میشوند که انجام این کار اجرای فعالیتهای تبلیغی و پژوهشی طلاب و مدارس علمیه را نیز تسهیل میکند.
طائیزاده اجرای این طرح را موجب افزایش پایداری سیستمها برشمرد و خاطرنشان کرد: این کار هماکنون در برخی مدارس علمیه به صورت آزمایشی انجام شده است و در آینده در سایر مدارس علمیه نیز اجرا خواهد شد.