به گزارش مرکز خبر حوزه، وی در دیدار معاون و مسئولان معاونت بین الملل حوزه های علمیه ابراز داشت: امام خمینی حقیقتا یک موحد بود و جدای از رهبری سیاسی، جایگاه علمی و مجاهدت های معنوی ایشان قابل توجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیروزی اسلامگراها در کشورهای عربی و اسلامی، جفرافیایی جدید، دنیایی جدید و شرایط جدیدی را فراروی ما قرار می دهد.
مشاور رئیس جمهور سودان با اشاره به رشد حوزه های علمیه در ایران افزود: وقتی اسلامگراها به حکومت می رسند، شرایط تغییر می کند و نظریه پردازی های جدید مطرح می شود از همین رو می خواهم بیش از پیش با نظام آموزشی حوزه های علمیه در ایران و همچنین تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر این آموزش ها مطلع شوم.
وی جدایی بین علوم دانشگاهی و آمورش های اسلامی را خطرناک دانست و اظهار داشت: جوانان در دانشگاه خارطوم، قبل از هر چیز با علوم دینی از جمله علم تجوید آشنا می شوند و حتی اگر بخواهند پزشک یا مهندس شوند، باید این دروس را بگذرانند.
شيخ جعفر الصافي با اشاره به بازدید خود از دانشگاه امام صادق(ع) در تهران گفت: این دانشگاه بین دنیا و آخرت جمع کزده است و اقدام بسیار مبارکی است.
وی برای همکاری با حوزه علمیه در زمینه های دینی و پژوهشی اعلام آمادگی کرد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین زمانی معاون بین الملل حوزه به سرمایه های غنی فکری در آموزه های اسلامی اشاره و تصریح کرد: ما نیازی به نظام سرمایه داری و لیبرال دموکراسی غربی نداریم و همه چیز در اسلام هست.
وی در ادامه با معرفی ده ها و صدها مرکز و موسسه دینی کوچک و بزرگ در شهر مقدس قم اظهار داشت: حوزه علمیه قم و مراکز و موسسات تخصصی، زمینه را برای تربیت طلاب و فضلای حوزه در رشته های مخنلف از جمله فقه، تفسیر، کلام، اقتصاد اسلامی، فلسفه و عرفان فراهم کرده است.