به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام صادق گلزاده با اشاره به اهمیت جشنواری نوآوریهای تبلیغ، نوآوري و روزآمدي جزو علائم حياتي است، تصريح كرد: هر مقوله اي كه ظرفيت نوآوري نداشته باشد در حال وگذشته باقي مي ماند.
وي افزود: نمادپيشرفت و تكامل و پرچم حركت به سوي آينده نوآوري است و تحقيقاً حوزه مفهومي فرهنگ و تبليغ يك ظرفيتي است كه چنداصل را بايد در خود، پايه دار حفظ كند.
مدير كل اطلاع رساني و مشاركتهاي فرهنگي دفتر تبليغات اسلامي ادامه داد: اصل اول اين است كه اصالت محور و بنيادگرا بودن است؛ يعني بايد بتوانیم اصالتهاي اسلام و اصول و اركان فرهنگ وتبليغ كه ريشه در سنت اسلام دارد را حفظ و توسعه دهيم.
وي ادامه داد: اصل دوم شرايط حال و اقتضاي زمان و مكان در فرهنگ و تبليغ است و بايد موقعيت فعلی خود را از هرجهت دريابيم تا بتوانيم براي مردم در عرصه فرهنگي و تبليغي نقشآفرینی کنیم.
حجت الاسلام گلزاده تاکید کرد: نوآوري فرهنگي چشم اندازي به آينده در ظرف حال است و البته گذشته كارآمد را بايد بتوان به حال وآينده منتقل كرد.
مدير كل اطلاع رساني و مشاركتهاي فرهنگي دفتر تبليغات اسلامي با اشاره به تعبيري از حضرت امير(ع) در بحث تربيت كه مي فرمايند« فرزندانتان را براي زمان خودشان تربيت كنيد نه براي زمان خودتان» گفت: بچههاي دهه 90 را باید براي دهه 90 تربيت كرد.
بر اساس گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات وی تصريح كرد: در فرهنگ شيعي اصل بر نوآوري است؛ زيرا هيچ روزي را بدون نگاه به آينده آغاز نمي كند و ملت ما بحمدالله ملت منتظر، آينده نگر، آينده پژوه، انتظارمحور و ظهورگرا با عشق به امام زمان(عج) است.
حجت الاسلام گلزاده خاطرنشان كرد: اگر چشم انداز ما كمالات عصرظهور است بايد بتوانيم در مسيرحركت فرهنگي تبليغي خود براي آينده ظرفیتسازی كنيم.
مدير كل اطلاع رساني و مشاركتهاي فرهنگي دفتر تبليغات اسلامي افزود: به تعبيري نوآوري در يك نگاه جامع به پيام، پيام رسان و پيام گيرنده، حركت اصيل، عميق، روزآمد، توانا، پرشتاب به سوي آينده را رقم مي زند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره نوآوريهاي تبليغي يكي از نگاهها و ظرفيتهاي سترگ و ماندگار در عرصه فرهنگ و تبليغ است.