به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر پاکآیین، امروز در همایش دین، فرهنگ و رسالت علمای افغانستان در قم گفت: به دلیل پیوندهای فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان توسعه و گسترش مناسبات یکی از اولویتهای اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان این که با توجه به رابطه خوبی که بین وزارت خارجه و جامعة المصطفی وجود دارد، بستر فعالیت این نهاد در افغانستان فراهم شده است، گفت: افغانستان آبستن تحولات مهم است آمریکا در این کشور تغییر رویه داده و به دنبال شناسایی طالبان و آغاز مذاکره با این گروه در قطر است تا حضور خود در افغانستان را تقویت کند.
رییس ستاد افغانستان در وزارت امور خارجه با بیان این که توجه به منابع غنی افغانستان از سوی کشورهای خارجی و تلاش برای غارت منابع عظیم اقتصادی این کشورآمریکا و ناتو را مصمم به حضور در افغانستان کرده است، اظهار داشت: حضور فرهنگی ناتو در افغانستان به مراتب خطرناکتر از حضور نظامی در این کشور است؛ زیرا آمریکا به طور خزنده به دنبال انکار هویت اسلامی مردم افغانستان میباشد.
وی تاکید بر بیهویتی جوانان و زنان را از جمله تحرکات غربیها در افغانستان بیان کرد و افزودند: با پیروزی انقلاب اسلامی غربیها دیگر به دنبال تخطئه دین نیستند، بلکه به دنبال پستمدرنیته و قرائتهایی از دین هستند.
دکتر پاکآیین با اشاره به نشست ناتو در «بن»، گفت: جهان غرب میگویند اگر باورهای زنان مسلمانان را از اسلام دور کنیم و باورهای غربی را به آنها القاء نماییم، مردان آنها را نیز خواهیم داشت و این نسخه ای است که غرب برای افغانستان پیچیده است.
وی خاطرنشان کرد: علما و فضلا باید خطرات، تهدیدات و فرصتهای آن را بشناسند و از آن برای تقویت مبانی اسلامی استفاده کنند.
رییس ستاد افغانستان در وزارت امور خارجه، علمای افغانستان را مورد خطاب قرار داده و افزود: رسالت علمای افغانستان این است که به جنگ نرم غرب توجه داشته باشند و در عرصه دولتی، ملی، مردمی و جامعه مدنی مراقب باشند که غرب جامعه مدنی مجازی را آن طور که میخواهد به آنان القاء نکند؛ زیرا این امر باعث خواهد شدتا مدیران آینده افغانستان در راه ترویج و پیاده کردن افکار غربی و استحاله فرهنگ این کشور گام بردارند.