شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

امام ارزش‌های فراموش شده را زنده کردند، بنابراین باید قدردان زحمات امام(ره) و دستاوردهای انقلاب باشیم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین همتیان امروز در نشست در مدرسه علمیه علوی قم گفت: یکی از انگیزه‌های عبادت و بندگی خداوند، شکر نعمت‌های اوست. شکر و سپاسگزاری حالتی است که اگر در انسان و فطرت او ایجاد شود، یک عبادت عاشقانه ای را شکل خواهد داد.

وی افزود: اگر بخواهیم عبادت عاشقانه داشته باشیم، باید قبل از آن عنصر محبت، در دل قرار گرفته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان با بیان حدیثی از رسول اکرم (ص) که فرمودند به مردم احسان کنید چون انسان این گونه آفریده شده، خاطر نشان کرد: اگر کسی خدا را دوست داشته باشد عاشق عبادت خواهد شد. در این خصوص بیدار شدن در شب برای او سخت نخواهد بود و با رغبت به سوی عبادت خواهد رفت.

این استاد اخلاق حوزه افزود: همه مصائبی که به مردم رسیده و می‌رسد، به خاطر این است که نسبت به پیامبر(ص) و ائمه(ع) کفران نعمت می‌روزند.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قم بیان داشت: ازجمله نعمت‌های امروزی سپاسگزاری از امام راحل و شهدا است که این انقلاب را بنیان نهادند.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که قبل انقلاب را درک نموده‌اند می‌دانند که چگونه رژیم طاغوت، با اسلام، حوزه‌های علمیه و روحانیت دشمنی می‌ورزید.

حجت الاسلام والمسلمین همتیان در خصوص عزت آوری امام(ره) برای ملت ایران عنوان کرد: همان کارتری که شاه ایران در مقابلش مثل یک بَرده بود، وقتی جاسوسان آمریکایی را در 13آبان 1358 بازداشت کردند، هیأت مخصوصی از طرف کارتر فرستاده شد تا با امام(ره) دیدار کنند، هنوز هواپیما روی زمین فرود نیامده بود، که امام راحل در یک جمله نوشت: «من با این افراد ملاقات نمی کنم و أحدی هم حق ندارد که با این هیئت ملاقات کند». ابهت آمریکا با یک جمله امام(ره) شکسته شد.

وی در خصوص قدردانی از امام(ره)، رهبری و انقلاب افزود: امام ارزش‌های فراموش شده را زنده کردند، بنابراین باید قدردان زحمات امام(ره) و دستاوردهای انقلاب باشیم.

این استاد اخلاق با بیان این که در سخنان مقام معظم رهبری در نماز جمعه اخیر عزت ملت ایران موج می‌زد، با ذکر حدیثی از امام صادق(ع) که صبر دارای اقسامی است عنوان کرد، صبر، در هنگام معصیت آن جایی است که انسان چشم خود را از نامحرم برمی دارد و نیز جایی که شیطان جوانی را به گناه دعوت می‌کند، اما جوان مقاومت کرده و گناه را مرتکب نمی شود.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قم گفت: صبر در هنگام مصیبت زمانی است که یکی از تعلقات انسان از دست او برود و او صبر پیشه کند. لذا امام صادق(ع) فرمودند، انسانی که عبد خداست، در همه حالاتش آزاد است. وقتی انسان در طاعت، معصیت و مصیبت صبر کرد، حریت برای او ایجاد خواهد شد.

وی افزود: اگر کسی بنده خدا نشد، آن وقت باید بنده بدترین موجودات عالم شود. اما اگر این حریت و آزادی و عظمت روحی برای او پیدا شد، آن وقت مثل امام سجاد(ع) می‌شود که برای دنیا ارزش قائل نبود.

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان با گفتاری از حضرت علی(ع) ادامه داد: حضرت می‌فرمایند، من برادر دینی داشتم. آن چه او را در چشم علی(ع)، خیلی بزرگ کرده این بود که دنیا در چشم او حقیر و کوچک بود. اگر انسان به مقام بندگی برسد، عار می‌داند که از خدا، دنیا را طلب کند، چه برسد به این که دنیا را از شخصی که کمتر از خود یا مساوی خود اوست، طلب کند!

وی افزود: ژنرال عراقی موقعی که اسرای ایرانی در حال آزاد شدن بودند به آن‌ها گفت ما استخوان‌های شما را شکستیم و گوشت بدن شما را پاره کردیم، اما روح شما را نتوانستیم بشکنیم!

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha