به گزارش مرکز خبر حوزه، سيدداود ساجدي با اشاره به ابلاغ ماموريتهاي حوزههاي علميه خواهران از سوي شوراي عالي حوزههاي علميه، گفت: مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران موظف است، تمام اين ماموريتهاي ابلاغي را در دستور کار قرار دهد؛ زیرا همه آنها از يک رتبه اهميت برخوردار هستند.
وي ادامه داد: به لحاظ امکانات و اقتضائات نيازها، تربيت نيروي انساني که در برخي از بندهاي ماموريتهاي ابلاغي مدنظر قرار گرفته است، از لحاظ اجرايي مقدمتر است؛ به اين معنا که اگر در تربيت نيروي انساني موفق باشيم، به همان ميزان در ماموريتهاي تبليغي، ترويجي و تحقيقي هم موفق هستيم.
مسئول دفتر برنامهريزي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران، موفقيت در ماموريتهاي تبليغي، تحقيقي و ترويجي را مستلزم فراهم آوردن زمينه موفقيت در تربيت نيروي انساني دانسته و افزود: به همين لحاظ اين ماموريت مقدم شمرده ميشود و ساير ماموريتها پس از موفقيت در اين ماموريت ميتوانند تحقق مييابند.
وي در ارتباط با پيشبيني ماموريتهاي فراملي براي حوزههاي علميه خواهران در ابلاغيه شوراي عالي حوزههاي علميه، تصريح کرد: در نظر گرفتن اين ماموريتها در دو بند از ابلاغيه، به اين معنا است که اگر تمام امکانات فراهم شود، حوزههاي علميه خواهران، متکفل آن ماموريتها نيز خواهد شد.
ساجدي خاطرنشان کرد: گنجاندن ماموريت تربيت طلاب خارجي در ميان ماموريتهاي حوزههاي علميه خواهران به معناي آن نيست که مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران وارد اين عرصه شود، بلکه اگر مرکز ديگري متکفل اين امر نبود و وظيفه بر زمين ميماند، آنگاه اين مرکز، آن وظيفه را به انجام ميرساند.
مسئول دفتر برنامهريزي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران با بيان اينکه ماموريتها بيانگر اين نيست که «مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران» چه کارهايي را انجام دهد، گفت: فعاليتهايي که اين مرکز انجام ميدهد، بخشي از ماموريتها است، ولي تمام آن نيست.
وی یادآور شد: آنچه به عنوان ماموريت ابلاغ شده است، امري نيست که در گذشته از آن غفلت شده باشد، بلکه در کليت، در برنامهريزي مورد توجه بوده است، در شوراي عالي حوزههاي علميه نيز پيش از اين به صورت تلويحي يا تصريحا مطرح بوده است.
مسئول دفتر برنامهريزي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران، تصويب اين ماموريتها در شوراي عالي حوزههاي علميه را به معناي مشخصتر شدن و تاکيد بيشتر بر آنها دانست.
براساس گزارش روابط عمومي حوزههاي علميه خواهران، وي با بيان اينکه پس از تصويب ماموريتها در شوراي عالي حوزه ، شرح وظايف بخشهاي مختلف در حال بحث و سازمان مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران مورد بازبینی قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: پس از انجام بحثهاي مورد نظر، اين ساختار سازماني، ابلاغ ميشود.
ساجدی با اشاره به این که همه عرصههايي که يک خواهر و يک انسان ميتواند در آن کسب معارف کند و تعليم و تربيت بپذيرد در اين ماموريتها پيشبيني شده است، افزود: البته نظام تحصيلي خواهران با برادران متفاوت است، اما در کليت اين تعالي براي بانوان مدنظر قرار گرفته است.
وي، ماموريتهاي ابلاغي حوزههاي علميه خواهران را تبيين و تعميق آموزههاي اسلامي و مکتب تشيع در عرصههاي مختلف علوم و معارف اسلامي به ويژه اختصاصي زنان و خانواده و زمينهسازي براي استنباط معارف ديني، صيانت هوشمندانه و روشمند از اسلام و مکتب اهل بيت(ع) در برابر شبهات، بدعتها، خرافات، التقاط و انديشههاي انحرافي به ويژه در حوزه مسائل زنان و خانواده، هدايت جامعه زنان با تکيه بر تعليم، تعميق و گسترش معنويت، اخلاق و رفتار اسلامي، اهتمام به تحقق تمدن اسلامي بر اساس آموزههاي قرآن کريم و مکتب اهل بيت(ع)، هدايت، پشتيباني و حمايت از تحکيم و اعتلاي نظام اسلامي، نظريهپردازي و توليد علم در عرصه مسائل زنان وخانواده مبتني بر اسلام و معارف وحياني، تربيت خواهران مستعد و کارآمد براي رفع نيازهاي ديني جامعه و نظام اسلامي به ويژه تربيت استاد براي حوزههاي علميه در داخل و خارج کشور و تبليغ، ترويج، تثبيت و تعميق ارزشها و معارف اسلامي در جامعه زنان و خانوادههاي آنان در سطح ملي و فراملي برشمرد.