چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

اگر از همین امروز هم با سرعت چندصد کیلومتری در فضای جهانی حرکت کنیم تنها می توانیم ادعا کنیم که به عقب برنگشته ایم و در جای خود ایستاده ایم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی، امروز در جمع نمایندگان استانی معاونت بین الملل حوزه، گفت: دنیای امروز, دنیای رقابت شدید جریانات فکری و مذهبی و دینی است و پیروان آیین های مختلف با سرعت و شتاب فراوان در راستای تبلیغ دین, آیین و فرقه خود تلاش می کنند.

وی افزود: هر گروه دینی و فکری تلاش می کند نقش فعال تری را در پازل اجتماعی,فرهنگی و سیاسی جهان ایفا نماید؛ بدون شک برای حضور قوی در این جریان نیازمند عزمی جدی هستیم؛ اگر از همین امروز هم با سرعت چندصد کیلومتری در فضای جهانی حرکت کنیم تنها می توانیم ادعا کنیم که به عقب برنگشته ایم و در جای خود ایستاده ایم.

معاون بین الملل جامعة‌المصطفی تصریح کرد: پاپ، زمانی از دنیا رفت که 250 میلیون نفر را در سراسر جهان، مسیحی کرد، او برنامه داشت که در سال 2000 کل آفریقا را که مسلمان نشین ترین قاره جهان است را نیز مسیحی کند که به لطف خدا، موفق به چنین کاری نشد, ولی تاثیرات بسیاری را در برخی از این کشورها به جای گذاشت.

*تبلیغ فراگیر علیه شیعه!

وی ادامه داد: وهابیت فعالیت های شدیدی را در آسیای میانه و افغانستان دنبال می کند؛ بودجه یکی از گروه های تبشیری در این منطقه که فقط با هدف تبلیغ علیه تشیع تشکیل شده است سالانه 40میلیون دلار است، زیرا اعتقاد دارند که فعالیت بر روی شیعیان به دلیل اینکه آرام و متین تر هستند، راحت تر است.

حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی خاطرنشان کرد: مردم دنیا برای فرار از نابسامانی هایی که امروز لایه های مختلف زندگی آنان  را فراگرفته است، به دنبال یافتن راه و اندیشه نجات بخش هستند ؛ بنابراین ما باید نیز در این زمینه فعال تر عمل کنیم.

وی یادآور شد: بدون شک ذخایر عظیمی که از علم اهل بیت(ع) در اختیار ماست در اختیار هیچ مکتب دیگری نیست؛ علمای گذشته همواره در این عرصه مهاجرت را به عنوان یکی از بهتری راه کارهای تبلیغی بر می گزیدند و به دلیل همین انعطاف بسیار زیاد حوزه های تشیع است که مرکزیت فقه و علوم حوزوی از شهرهای مختلف عبور کرد و امروز به قم رسیده است.

معاون بین الملل جامعة‌المصطفی تاکید کرد: رقابت شدید در عرصه جهانی، نیاز های جامعه جهانی، سرمایه های علمی و اخلاقی تشیع و همچنین نوع مسوولیت و تلاشی که بر عهده حوزه های علمیه و به طور کلی مردم ایران است, باید در عرصه تبلیغ جهانی مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین حکیم‌الهی در پایان رفتار علمی همسو با نظام علمی و اجتماعی جامعه جهانی را از جمله رموز موفقیت تبلیغ در جهان ذکر کرد و افزود: رصد تحولات بین المللی و کسب نظریات علمی به روز جهان و ارایه پاسخ های علمی و مستدل، حضور فعال در همایش های علمی بین المللی و دسترسی به منابع علمی جهان در شاخه های مختلف علوم از دیگر رموز موفقیت در این عرصه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha