به گزارش مرکز خبر حوزه، محسن معارفي، در جمع اصحاب رسانه با اعلام اين خبر، گفت: تبليغ، يکي از محورهاي مهم و پيوندخورده با متن رسالت و مأموريت جامعۀالمصطفي العالمیه(ص) است که تمام نظامهاي آموزشي، پژوهشي و تربيتي اين نهاد علمي، بر اساس آن ميباشد.
وي افزود: تبلیغ در حوزه های علمیه شیعه، در قالب حرکتی تدریجی، علمی، فرهنگی و اخلاقی دنبال می شود؛ شیعه نمی خواهد همچون وهابیت با برگزاری دوره های یک یا دو ماهه به تربیت مبلغ بپردازد؛، زیرا یک مبلغ علاوه بر فراگیری علوم تبلیغی، می بایست بایسته های علمی و اخلاقی را با الگو گیری از مراجع و علمای بزرگ کسب کند.
مدير اداره مبلغان و دانشآموختگان جامعۀالمصطفي العالمیه(ص) خاطرنشان کرد: شعار المصطفی، این است که هر طلبه باید یک مبلغ باشد و در این زمینه فراگیری روش ها و فنون تبلیغی علاوه بر دانش تبلیغ، الزامی است.
وي با اشاره به برگزاری مسابقات بينالمللي دانش و مهارتهاي تبليغي، گفت: در نخستين دوره از اين مسابقات، بر اساس برنامهريزيهاي صورت گرفته، تنها واحدهاي داخل کشور المصطفي ميتوانند شرکت کنند، ولي در دورههاي ديگر، تمامي واحدهاي داخل و خارج کشور المصطفي ميتوانند شرکت کنند.
معارفي تصریح کرد: ايجاد انگيزه، علاقه و جديت در ميان مبلغان جهت تحقيق و مطالعه منابع تبليغي، تقويت بنيه علمي و مهارتهاي تبليغي مبلغان در عرصه بينالمللي، زمينهسازي براي باروري خلاقيت، نوآوري و شکوفايي استعدادهاي مبلغان و دانشآموختگان، آشنايي بيشتر مبلغان با روشهاي نوين تبليغي و شناخت مبلغان برتر و کارآمد و تشويق آنان، از مهمترين اهداف برگزاري اين دوره از مسابقات ميباشد.
وي در ادامه با بيان اين که افرادي که حداقل 70 واحد درسي را در المصطفي گذرانده باشند، ميتوانند در اين مسابقات شرکت کنند، افزود: کار برنامه ریزی برگزاری اين مسابقات، از پنج ماه پیش آغاز شد و در نشستهايي با شوراي هماهنگي تبليغ المصطفي آييننامه نخستين بينالمللي دانش و مهارتهاي تبليغي تدوين گرديد.
مدير اداره مبلغان و دانشآموختگان جامعهالمصطفي با اشاره به برگزاري اين دوره از مسابقات در دو مرحله کتبي و شفاهي، اظهار کرد: مرحله کتبي اين مسابقات در تاريخ 11 اسفندماه سال جاري، در 10 حوزه امتحاني در قم، مشهد، اصفهان و گرگان برگزار می شود که 5 حوزه امتحاني در قم، 3 حوزه امتحاني در مشهد و در اصفهان و گرگان نيز هر کدام يک حوزه امتحاني وجود دارد.
وي، فن بيان احکام، فن مناظره و گفتوگو، فن خطابه و فن مرثيهخواني را چهار رشته اين دوره از مسابقات برشمرد و گفت: کساني که حد نصاب را در اين آزمون کتبي که به صورت چهارگزينهاي برگزار ميشود، به دست آوردند، به مرحله شفاهي مسابقه که در سال 91ش برگزار ميشود، راه مييابند.
معارفي با اشاره به حضور بيش از 400 بانوي طلبه در اين دوره از مسابقات از مجموع یک هزار و 376 شرکت کننده از 41مليت، ادامه داد: بر اساس جلساتي که با هيئت علمي تبليغ المصطفي برگزار شد، چهار کتاب به داوطلبان معرفي شده است. همچنين با توجه به اين که هر طلبه ميتواند در دو رشته شرکت کنند، اين مسابقه براي 2500 داوطلب برگزار ميگردد.
مدير اداره مبلغان و دانشآموختگان جامعهالمصطفي در پايان با اشاره به اعلام نتايج مرحله کتبي اين مسابقات در کمتر از يک هفته، گفت: براي هر رشته 50 سؤال طراحي شده است.