چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

هفته احسان ونیکوکاری یکی از صحنه‌های آزمایش منتظران واقعی است و در این گونه مواقع منتظران حقیقی امام عصر(عج)، ثابت می‌کنند حاضرند نیازمندان را در اموال خود شریک و سهیم کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا فوادیان در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به اهمیت احسان و نیکوکاری و جایگاه توسعه عدالت اقتصادی در زمینه سازی ظهور، اظهارداشت: خوشبختانه ملت ایران به خصوص در سال های بعد از انقلاب نسبت به انجام وظایف انسان دوستانه رویکرد جدیدی داشته اند که از آن جمله می توان به تلاش های بسیار در کمک به نیازمندان، آزادی زندانیان مربوط به دیات، سرپرستی ایتام و... اشاره کرد؛ در این راستا می بایست به حدی کوشا باشیم تا دیگر در این مملکت و بعد در سراسر جهان شاهد حضور کودکان گرسنه نباشیم.

وی با بیان این مطلب که امام زمان(عج) تنها امام شیعیان نیست و امام تمام موجودات است، اظهارداشت: امام، غمخوار تمام موجودات و مردم دنیا است؛ اگر در قلب اروپا نیز از حضرت مدد بخواهیم، امام زمان(عج) از ما دستگیری می کند؛ حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی از پژوهشگران عرصه مهدویت، چهل جلوه از محبت امام نسبت به موجودات و هستی را از منابع متقن اسلامی استخراج کرده اند که با مطالعه این مطالب به حقیقت پی می بریم که زمانی که می گوییم امام معصوم سررشته دار هستی است و چرخش گیتی به واسطه فیض حضور و محبت حضرت ولی عصر(عج) است، سخنی به گزاف نگفته ایم.

نویسنده کتاب قیام های پیش از ظهور و امام زمان(عج) و قهرمانان کربلا، خاطرنشان کرد: بر این باوریم که اگر هر کسی با هر دین و نژادی، از امام ما فریاد خواهی کند، حضرت به فریاد او خواهد رسید؛ زیرا محبت امام، جهان شمول است و به همین دلیل است که شیعیان باید خود را به چنین امامی هماهنگ کنند.

وی ادامه داد: یک منتظر واقعی، سعی می کند کمک به دیگران را سرلوحه وظایف خود قرار دهند؛ کمک به دیگران نباید با قید و شرط خاصی همراه باشد، زیرا وقتی امام زمان(عج) برای هدایت و کمک به همه مردم جهان برنامه دارد و همه ابنای بشر در حوزه هدایت ایشان قرار دارند، ما نیز باید برای دستگیری از مردم و همچنین تلاش در ایجاد جامعه ای بهتر برای زندگی مردم جهان کوشا باشیم.

این محقق و پژوهشگر مهدوی خاطرنشان کرد: ما پیرو پیامبری هستیم که به عیادت یهودی می رفت که همیشه به دنبال آزار ایشان بودند، پیرو امیرالمومنینی(ع) هستیم که از آب و غذا و جای خواب قاتل خویش نیز غافل نبودند؛ همه ائمه اطهار(ع) با رفتار و سیره نورانی خویش به شیعیان و پیروان خود این پیام را می دادند که بی منت ببخشند و با خلق و خوی نیکو، مردم را با این مکتب نورانی آشنا کنند.

وی، هفته احسان و نیکوکاری را یکی از صحنه ها آزمایش منتظران واقعی دانسته و گفت: منتظران واقعی در این گونه مواقع ثابت می کنند که آیا حاضرند دیگران را در اموالی که خداوند به آنان داده است، شریک کنند یاخیر؛ امام حسین(ع) می‌فرمایند« اگر خداوند به کسی اراده خیر داشته باشد حاجات دیگران را در دست او قرار می دهد».

معاون پژوهشی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) یکی از مهم ترین شاخص های جامعه موعود را ایجاد عدالت اقتصادی در جوامع مختلف دانسته و یادآور شد اگر شعار تلاش در جهت زمینه سازی ظهور را سر می دهیم، به طور قطع می بایست برای رفع شکاف های طبقاتی در این جامعه تلاش کنیم؛ در آمارها ذکر می کنند که بیست درصد از مردم جهان، هشتاد درصد ثروت و منابع جهان را در اختیار قرار دارند، ولی به طور قطع با ظهور حضرت این ثروت در میان همه مردم پخش می شود و هیچ کسی نمی تواند با ثروت اندزوی، ثروت جهانی را به سود خود مصادره کند.

حجت‌الاسلام فوادیان خاطرنشان کرد: در روایات آمده است که امام زمان(عج) طعم کره را به بینوایان عالم می چشاند؛ این روایت ناظر به این واقعیت است که امام زمان(عج) ضعفا و فقرای جهان را به نوا می رساند و طعم زندگی خوب و سالم و راحت و بی دغدغه را در این دنیا به آنها می چشاند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha