جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

امروز با تنوع مخاطب ازحيث تحصيلات و گرايشات فکري روبه رو هستيم و نمي توانيم همچون گذشته يک روش تبليغي را به کار ببنديم، بنابراین بايد شيوه ها و متدهاي جديد را در دستور کار قرار دهیم تا بتوانيم پاسخ گوي نيازها باشيم.

حجت الاسلام و المسلمين سيدعلي قاضي عسکر،  نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني در مراسم افتتاحيه نخستين دوره کارشناسي ارشد رشته ارتباطات گرايش حج  و زيارت که صبح امروز در دانشکده علوم حديث قم برگزار شد گفت: اصل اين ايده از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي طرح شده بود؛ زيرا ايشان نگاه جامع و گسترده اي به حج دارند.

سرپرست حجاج ايراني به اهميت و جايگاه حج پرداخت و افزود: در اين حوزه به هر ميزاني که تلاش شود، باز هم اندک است؛ زيرا حج از جايگاه رفيعي برخوردار است که نياز به کار فراوان دارد.

وی به تلاش هاي انجام شده در حوزه حج و زيارت اشاره داشت و ضمن قدرداني از تلاشگران اين عرصه،  تاکيد کرد: گرچه افراد زيادي در اين حوزه تلاش کرده اند؛ ولي تاکنون از اين ظرفيت عظيم به اندازه کافي بهره گرفته نشده است و بايد جهت بهره گيري بيشتر تلاش هاي خود را افزايش دهيم.

*تاکید براستفاده از شیوه های جدید تبلیغی

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسکر با بيان اين که حج، ظرفيت عظيمي دارد که بايد از جهات مختلف مورد بحث و کنکاش قرار گيرد، تصريح کرد: شرايط کنوني جهان با گذشته بسيار تفاوت کرده است، امروز با تنوع مخاطب و زائر از حيث تحصيلات و گرايشات فکري روبه رو هستيم و نمي توانيم همچون گذشته يک روش تبليغي را به کار ببنديم، بنابراین بايد شيوه ها و متدهاي جديد را در دستور کار قرار داد تا بتوانيم پاسخ گوي نيازهاي زائران باشيم.

سرپرست حجاج ايراني به کارهاي فرهنگي صورت گرفته از سوي بعثه مقام معظم رهبري اشاره کرد و ضمن تجليل از فعاليت انجام شده در اين خصوص،  گفت: توقع از روحانيان کاروان ها و کارگزاران حج، امروز متفاوت است و همکاران ما بايد در اين حوزه تلاش هاي خود را افزايش دهند.

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت، برگزاري آموزش هاي مجازي و حضوري براي زائران و روحانيان کاروان ها را مهم ارزيابي کرد و ضمن ارائه گزارشي از برنامه هاي انجام شده در اين باره بر بهره گيري هر چه بيشتر از اين فرصت مهم تاکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسکر، ارتباط  با ملل مختلف جهان اسلام را از اهداف مهم حج برشمرد و با اشاره  به موج بيداري اسلامي، افزود: امروز، شعاع بيداري اسلامي به برکت انقلاب اسلامي ايران، منطقه را فراگرفته است و بهترين ظرفيت و فرصتي است تا در موسوم حج و عمره، پيام بزرگ انقلاب اسلامي را به جهانيان انتقال دهيم.

وي، اعزام حدود يک ميليون زائر عمره گزار در سال  را فرصت بسيار مغتنمي جهت تبليغ معارف اسلامي دانسته  و اظهار داشت: براساس تنوع مخاطب و نيازهاي که ميان زائران وجود دارد، نيازمند بهره گيري از نيروهاي متخصص و کارآمد هستيم، به همين منظور رشته ارتباطات گرايش حج و زيارت را راه اندازي کرديم تا به گوشه اي از اين نيازها پاسخ گفته باشيم.

*ضرورت فراگیری زبان های زنده دنیا

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسکر، ضمن مهم  دانستن فراگیری زبان های زنده دنیا، گفت: امروز روحانيان بايد افزون بردانستن زبان،  مهارت هاي مختلف تبليغي را  هم فرا بگيرند، تا بتوانند متناسب با نيازها و مخاطبان فعاليت هاي خود را انجام دهند.

سرپرست حجاج ايراني در پایان تصريح کرد: فعاليت دانشجوياني که در رشته ارتباطات گرايش حج و زيارت پذيرش شده اند، منحصر به يک بخش نيست، امروز اين گروه مي توانند پس از اتمام کار علمي و تحصيلي خود به عنوان رايزانان فرهنگي در کشورهاي مختلف فعاليت کنند که اين کار در انتقال پيام انقلاب اسلامي به جهانيان تاثير بسزايی خواهد داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha