به گزارش مرکز خبر حوزه، نیره فضائلی، مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت خدیجه(س) تهران با بیان اینکه این همایش در چهار محور اصلی برگزار میشود، تصریح کرد: این محورها شامل آثار پژوهشی، آفرینشهای ادبی، آفرینشهای هنری و وبلاگنویسی میشود.
وی آثار پژوهشی قابل ارائه به این همایش را شامل آثاری که در موضوع اخلاق فردی در نهجالبلاغه به کنکاش میپردازند و آثاری که در اخلاق شهروندی به تحقیق در نهجالبلاغه میپردازند یاد کرد و اظهار داشت: از جمله مسائل اخلاق فردی میتوان به مدیریت فکر، مدیریت زمان، مدیریت بر خویشتن، رفق و مدارا، انضباط و امیدواری و از جمله مسائل اخلاق شهروندی میتوان به مدیریت محیط زندگی، تعهد اجتماعی، مشارکتجویی و مسئولیت پذیری اشاره کرد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت خدیجه(س) تهران قالبهای آثار قابل ارائه در محور آفرینشهای ادبی را شامل داستان کوتاه، شعر، بازنویسی ادبی و روزنامه دیواری و قالبهای قابل ارائه در محور آفرینشهای هنری را شامل نقاشی، خطاطی، خوشنویسی و حجمسازی برشمرد.
خانم فضائلی، مهلت ارسال آثار به این همایش را 10 اردیبهشتماه سال آینده عنوان کرد و یادآور شد: همایش اخلاق عملی در آینه کلام علوی 31 اردیبهشتماه سال آینده با همکاری بنیاد نهجالبلاغه، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری و سازمان زیباسازی شهرداری تهران برگزار خواهد شد.
فضائلی با بیان این که عموم علاقهمندان میتوانند در فراخوان این همایش شرکت کنند، یادآور شد: علاقهمندان جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام در فراخوان میتوانند به آدرس اینترنتی www.womenhc.com مراجعه کنند.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران،وی هدف از برگزاری این همایش را انس با آموزههای عملی نهجالبلاغه و ترویج فرهنگ علوی در جامعه شیعی، ارتقاء فرهنگ شهروندی در سایهسار کلام حضرت علی(ع)، تولید ادبیات دینی در مقوله زندگی شهروندی، تولید مقالات علمی پژوهشی در حوزه اخلاق فردی و شهروندی، تولید محتوای ادبی در معرفی اخلاق شهروندی در سایهسار کلام علوی، تولید آثار هنری و ادبی در زمینه اخلاق عملی در نهج البلاغه و ارائه راهکارهایی برای مسئولین و دست اندرکاران اداره امور شهری ذکر کرد.