آیتالله حسینی بوشهری در گفتوگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به نامگذاری سال 1391 به سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: مسائل اقتصادی و عدم وابستگی به سایر کشورها، یکی از مهمترین مسائل کشورهای مختلف جهان میباشد.
عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اگر کشوری از نظر اقتصادی به خودکفایی رسید و به تولیدات ملی خود تکیه کرد، میتواند در عرصههای مختلف در عرصه بینالملل حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی با اشاره به رویکرد جدید استکبار در برابر ایران، مبنی بر تحریم اقتصادی ایران اسلامی، برای به زانو درآوردن این کشور، اظهار داشت: بر اساس تدبیری که رهبر معظم انقلاب، در نابودی این دسیسه دشمن داشتند، با نامگذاری سال گذشته، به عنوان سال جهاد اقتصادی، خواستند که مردم و مسئولان را نسبت به این توطئه دشمن توجه بیشتری بدهند.
آیتالله حسینی بوشهری ادامه داد: ممکن است که ایران اسلامی در عرصه سیاسی، تدبیر و سخنی برای گفتن داشته باشد، ولی این مسئله، نیاز به پشتیبانی دارد؛ به این معنی که اگر مردم از نظر امور زندگی و مسائل معیشتی و سایر تولیدات، به دیگران وابسته باشند، نمیتوانند تا آخر کار مبازره و مقابله با استکبار ایستادگی نمایند.
وی تأکید کرد: تکیه بر تولید ملی، علاوه بر استقلال اقتصادی و وابستگی کمتر به کشورهای مختلف، موجب استقلال فرهنگی و سیاسی نیز میشود و مبارزه و مقاومت در برابر استکبار را پایدار مینماید.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه با بیان این که انقلاب اسلامی و مردم ایران تا کنون توانستهاند با جدیت در برابر تمامی دسیسههای و تهاجمات فرهنگی دشمن بایستند و استقلال فکری و عملی خود را در این عرصه حفظ کنند، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران، در عرصه سیاسی، بر خلاف بسیاری از کشورها که وابسته به بلوک شرق و بلوک غرب هستند، دارای استقلال میباشد و بر اساس مبانی سیاسی خود عمل نموده است.
توجه به کیفیت تولیدات
امام جمعه قم با تأکید بر این که برای داشتن استقلال در عرصه سیاسی و...، باید مردم را به استفاده از تولید ملی تشویق کرد، اذعان داشت: البته تولیدکنندگان نیز باید در کنار تقویت کمّی تولیدات خود برای پاسخگویی به نیازهای داخلی، باید از نظر کیفی نیز خود را تقویت نمایند.
آیتالله حسینی بوشهری افزود: محصولاتی که در داخل تولید میشود، از نظر کیفیت، باید به گونهای باشد که توان رقابت با اجناس خارجی را داشته باشد.
وی با دعوت از سرمایهگذاران برای حضور بیشتر در عرصه تولید، اظهار داشت: سرمایهداران به جای اینکه سرمایه خود را در بخشهای غیر تولیدی و حتی در کشورهای دیگر به کار ببرند، میتوانند در بخش تولید سرمایهگذاری کرده و جامعه را برای رسیدن به خودکفایی ملی حمایت کنند.