چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

اختلاط پسر و دختر در دانشگاه آزاد موجب شده ناهنجاری‌های فرهنگی به وجود بیاید و فضای فرهنگی را تحت شعاع قرار دهد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی،‌ پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با مدیر و معاونان حوزه‌های علمیه، با ابراز خرسندی از انتخاب رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به نقش این دانشگاه در مسائل فرهنگی کشور اظهار داشت:‌ در هر شهری که دانشگاه آزاد راه‌اندازی شده،‌ فضای فرهنگی این شهر تخریب شده است.

وی  افزود:‌ با توجه به دوری تحصیل دانشجویان از محل زندگیشان، نبود نظارت والدین بر آنها واختلاط میان دختر و پسر،‌ ناهنجاری‌های فرهنگی‌ را به وجود می‌آورد که مسائل فرهنگی منطقه را نیز تخریب می‌نماید.

معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه با بیان این که نسبت به دانشگاه آزاد، نباید دیدگاه مالکیتی داشت، اظهار کرد: بسیاری از دانشگاه‌های آزاد در مناطق مختلف کشور، با حمایت ائمه جمعه و با پول‌های مردمی برای تقویت سطح علمی و فرهنگی منطقه راه‌اندازی شده است،‌ بنابراین،‌ نباید نگاه ملکی به آن داشت.

وی با اشاره به موفقیت برخی دانشگاه‌های آزادی در تقویت علمی و فرهنگی منطقه اظهار داشت:‌ البته این موفقیت‌ها به دلیل اهتمام مدیریت‌های دانشگاه‌ها می‌‌باشد؛ باید ساختار دانشگاه آزاد اسلامی به  گونه‌‌ای شود که مسائل مغایر با ارزش‌های اسلامی و  انقلابی در آن راه پیدا نکند.

*حوزه آماده تعامل با دانشگاه آزاد است

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی در ادامه با اعلام آمادگی حوزه در تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برخی از اساتید توانمند آگاه حوزه را ، به عنوان استاد در دانشگاه‌ها آورد و جنبه دینی و فرهنگی دانشگاه را تقویت نمود.

وی افزود: برای اساتیدی که در حال تدریس در دانشگاه آزاد هستند، می‌توان با برگزاری دوره‌های فرهنگی و معنوی، کار ارزشمندی در عرصه تقویت مسائل دینی و فرهنگی در دانشگاه‌ها انجام داد. اگر ساختار یک نهاد علمی، هرچه هم درست باشد،‌ولی استاد نادرست در اختیار داشته باشد، نمی‌تواند کار چندانی در این عرصه پیش برد.

معاون تبلیغ حوزه با تأکید بر اهمیت امتیازات اخلاقی اساتید در کنار امتیازات علمی اظهار داشت: در انتخاب اساتید دانشگاه‌ها، مسائل اخلاقی، باید نقش کلیدی داشته باشد و امتیازات اخلاقی، فدای امتیازات علمی افراد نشود.

وی با بیان اینکه در حوزه، توجه به مسائل اخلاقی، نقش کلیدی دارد، گفت: اساتیدی که در حوزه جذب می‌شوند، اگر از نظر علمی در جایگاهی عالی هم باشند، در صورتی که از نظر اخلاقی و دینی در شرایط مطلوبی نباشند، جذب نمی‌گردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha