جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

تبلیغ آموزه‌های اسلامی و دینی، وظیفه‌‌ای بر دوش طلاب است که باید مهارت‌های تبلیغی را فرا گیرند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین اقبالی امروز در مراسم تجلیل از فعالان اردوی تابستانی مدرسه علمیه علوی قم، تبلیغ را مهم‌ترین هدف طلاب دانست و گفت: کسی که وارد حوزه شده و به فراگیری علوم اسلامی می‌پردازد،‌ نباید هدفی جز تبلیغ و رساندن پیام و معارف الهی داشته باشد.

وی با تأکید بر این که طلبه باید بتواند به نوعی دین را به مردم برساند و آنها را نسبت به تعالیم و احکام اسلامی آشنا سازد، اظهار داشت:‌ تبلیغ دین روش‌های زیادی دارد که از جمله آن ارائه مکتوبات، تدریس، استادی، منبر، خطابه و... می‌باشد. طلبه وظیفه دارد که در یکی از این عرصه‌ها وارد شده و به نشر آموزه‌های اسلامی بپردازد.

مدیر مدرسه علمیه علوی به تبیین راه‌های موفقیت طلاب در عرصه تبلیغ پرداخت و گفت: در نخستین مرحله، طلبه باید خود را از نظر علمی تقویت کند تا بتواند به وسیله آن شبهات و پرسش‌ها و نیازهای مردم را پاسخگو باشد. اگر طلبه‌ای از نظر علمی ضعیف باشد،‌نمی‌تواند موفقیت چندانی در این عرصه به دست آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اقبالی تهذیب نفس را ضرورتی دیگر برای مبلغان دانست و گفت: آلودگی‌ها، توسط پاکی‌ها از بین می‌رود، مبلغی می‌تواند افراد را از آلودگی‌ها به سوی پاکی‌ها هدایت کند. که متحول شده باشد.

وی ادامه داد: در کنار علم و تهذیب، طلبه باید توانایی‌هایی نیز در جذب مخاطب و انتقال پیام داشته باشد؛ امروز تمامی افرادی که در سراسر جهان در حال تبلیغ هستند، تلاش دارند که با به کار بردن جدید‌ترین امکانات و شیوه‌ها، مخاطبان را جذب کنند؛ طلبه نیز باید به فراگیری مهارت‌های لازم در عرصه تبلیغ بپردازد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اقبالی خاطرنشان کرد: امروز روش سنتی گذشته، به تنهایی نمی‌تواند نیازهای رو به افزایش درجامعه را پاسخگو باشد.

وی در ادامه به اهمیت بصیرت و آگاهی طلبه نسبت به مسائل و شرایط روز اشاره کرد وگفت: اگر طلبه از نظر علمی، تهذیبی و مهارتی، توانا باشد، ولی بصیرت نداشته باشد، در عرصه تبلیغ آموز‌ه‌های راستین اسلام، موفق نمی‌شود.

مدیر مدرسه علمیه علوی خاطرنشان کرد: البته ضرورت‌های موجود در عرصه طلبگی، باید همواره در مبلغ تقویت شود. ممکن است با داشتن این ویژگی‌ها، چند سالی در منطقه‌ای تبلیغ موفقی داشت، ولی به دلیل ثابت ماندن در سطح علمی و اخلاقی گذشته، نتوان موفقیت جدیدی کسب کرد.

وی در ادامه با بیان این که مدرسه علمیه علوی، از همان ابتدای ورود طلاب، بر تهذیب، فقیه بودن، توانمندی طلاب و بصیرت داشتن آنها تأکید دارد، اظهار داشت:‌ در این راستا، در تمامی برنامه‌های اجرا شده در این مدرسه علیمه، از جمله اردوی تابستانی طلاب، سعی می‌شود تمامی این موارد در نظر گرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اقبالی با اشاره به برگزاری ششمین سال اردوی تابستانی این مدرسه علمیه گفت:‌ امید است که با برنامه‌ریزی مسئولان و استقبال طلاب، امسال نیز اردوی تابستانی در شهرستان خلخال، به بهترین نحو،‌ انجام پذیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha