به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله مکارم شیرازی پنج شنبه شب، «31 فروردین»، در گردهمایی بزرگ مسئولین هیئات مذهبی و مداحان استان قم، در مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) قم، اظهار داشتند: پیامبر اسلام(ص) فرمودند؛ «فاطمه(س) پاره تن من است، هر کس او را به خشم در آورد من را به خشم در آورده است و هر که او را خشنود کند مرا خشنود کرده است» و این حدیثی است که نه تنها مورد تأیید شیعیان و علمای شیعه، بلکه اهل سنت نیز آن را تأیید میکنند.
معظم له گفتند: صحیح بخاری که از کتب معروف اهل سنت است، حدیث مذکور را تأیید میکند اما باید پرسید، آیا آنها که در خانه حضرت زهرا(س) را آتش زده و فرزندش را سقط کردند، به این حدیث ایمان داشتند؟ و آیا آنها که صورت فاطمه(س) را به ضرب سیلی، نیلی کردند، به این حدیث ایمان داشتند؟
این مرجع تقلید با بیان این جمله که «حب الدنیا رأس کل خطیئة» حب دنیا، مقام و ثروت، آغاز و اول تمام خطاهاست، گفتند: وقتی پای حکومت و مقام و دنیا پیش میآید انسان همه چیز را به فراموشی میسپارد.
ایشان از تألیف کتابی به نام «آتش در خانه وحی» توسط خود خبر دادند و گفتند: در این کتاب، مسائلی از حضرت زهرا(س) را از کتب خود اهل سنت جمع آوری و عرضه کرده ایم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه سخنان خود با بیان این که در کنار کسانی که شمشیر دشمنی با حضرت زهرا(س) را از رو بسته بودند و ایشان را آزار میدادند، متأسفانه برخی از دوستان حضرت زهرا(س) و شیعیان نیز به آزار حضرت زهرا(س) اقدام میکنند، گفتند: آیا فقط آزار دهندگان حضرت زهرا(س) و آن دشمنانی که شمشیر را از رو بسته بودند دخت پیامبر(ص) را آزار میدادند، یا ممکن است در داخل دوستداران اهل بیت(ع) نیز، کسانی که دم از دوستی آن حضرت میزنند، کاری کنند که آن حضرت ناراحت شوند؟
معظم له تصریح کردند: آیا آنهایی که در حال پایه ریزی بد حجابی هستند، موجب آزار حضرت زهرا(س) نیستند؟ آنهایی که مجالس عروسی شان محلی برای گناه و اختلاط زن و مرد میشود، آیا آنها فاطمه زهرا(س) را ناراحت نمی کنند؟ یا آنهایی که در بازار پرچم سیاه عزای ائمه(ع) را زدند اما زیر این پرچم کم فروشی کرده و ربا میخورند، آیا حضرت زهرا(س) را آزار نمی دهند؟
این استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم گفتند: حتی اگر این افراد در اقلیت هم باشند، حضرت زهرا(س) را آزار میدهند.
ایشان گفتند: بیایید حالا که با آن حضرت پیمان بستیم، مردانه بر سر پیمان مان باشیم و هر چه که فکر میکنیم موجب آزار روح آن حضرت میشود را انجام ندهیم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی، با بیان این که حضرت زهرا(س) اولین کسی است که وارد بهشت میشود، گفتند: امیدوارم پایه گذاران مجالس عزای اهل بیت(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) از عاملان به دستورات آنها باشند.
معظم له، هیئتهای مذهبی سرمایه مهم اسلام و انقلاب خوانده و گفتند: این سرمایه را شما و امروز ایجاد نکردید، بلکه هزار سال است که گذشتگان ما آن را ایجاد کردند تا امروز به دست ما رسیده و این سرمایه پربرکتی است.
این مرجع تقلید گفتند: اگر این سرمایه و عاشورا نبود، انقلاب اسلامی ایران به ثمر نمی رسید، و امروز هم حافظ انقلاب همین سرمایههاست.
ایشان خاطرنشان کردند: اخیرا یکی از سیاستمداران غربی که مراسم عاشورای حسینی را دیده بود، رفته و به دیگر سیاستمداران کشور خود گفته است این ایرانی که عاشورا دارد تکان نمی خورد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی تأکید کردند: مکتب اهل بیت(ع) را هم باید حفظش کنیم و هم ارتقا دهیم و هم از آن بهره برداری نماییم.
معظم له خطاب به مسئولان هیئات مذهبی گفتند: قدر خودتان را بدانید و بدانید که خدا لطف زیادی به شما کرده تا گردانندگان هیئتهای مذهبی باشید و باید از خدا بخواهید که این افتخار را از شما نگیرد.
این مرجع تقلید با اشاره به تبعید خود به مهاباد در زمان رژیم شاه، گفتند: در آن شهر با یکی از علمای اهل سنت رابطه برقرار کردم و سؤال کردم که مملکت میخروشد شما چرا ساکت هستید؟ گفت شما خودتان را با ما مقایسه نکنید، چون شما شیعیان دو خصوصیت دارید که ما اهل سنت نداریم. اول این که شما علما و مراجعی دارید که مستقل و روی پای خودشان ایستاده اند اما علمای ما وابسته اند، همین حکومت شاه که اگر همین حقوق مختصر ما را ندهد زندگی ما لنگ است؛ اما علمای شیعه در سایه تعلیمات ائمه و امامان خود، راجع به مسئله خمس اهل بیت(ع) و سهم امام، خودشان دولت اند. ما وابسته ایم اما شما خودتان دولت هستید.
ایشان افزودند: آن عالم سنی در مورد دومین ویژگی خاص شیعیان گفت شما برنامه ای به نام عاشورای امام حسین(ع) دارید که در آن وقتی پرچم سیاه را برافراشته میکنید، گروه گروه از مردم جمع شده و حرفهای سیاسی و انقلابی تان را میزنید و برعلیه شاه موضع میگیرد و ما این چنین برنامههایی نداریم؛ که من آن جا قدر این برنامههای مذهبی را دانستم.
این مرجع تقلید با ذکر این ضرب المثل که «ماهیان ندیده غیر از آب پرس پرسان زهم که آب کجاست»، گفتند: تا داخل این جریانات و مراسمات پرشور مذهبی هستیم، درون آب هستیم و نمی دانیم آب چیست، اما بیرون از آب که افتادیم آن وقت میفهمیم که آب چیست و چه نقشی در حیات ما دارد و امیدوارم این روحیه در شما و آیندگان بماند.