به گزارش حوزه نیوز، حجت الاسلام نیکزاد با اعلام این خبر، گفت: در سال 90 گروههای اخلاق و سیره، کلام و معارف، فقه و حقوق، اَعلام و تاریخ و کتابشناسی تعداد 92 مقاله را برای دانشنامه پیامبر اعظم(ص)، نهایی کردند.
وی افزود: در این سال، علیرغم تلاش گروه ها بر ویرایش علمی و ارتقاء مقالات، در مجموع با سفارش 116 مقاله به نویسندگان، 96 مقاله با حجمی بالغ بر 214 هزار و 49 کلمه به رشته تحریر درآمده است.
مدیر دانشنامه پبامبر اعظم(ص) تصریح کرد: این گروه ها با انجام حداقل دو ارزیابی از هر مقاله، بیش از 192 ارزیابی انجام داده و بر اساس شاخص های تعریف شده، امتیاز هر یک از آثار ارزیابی شده را تعیین و محورهای اصلاح آنها را مشخص کردند.
حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به اصلاح و بازبینی مقالات گفت: 96 مقاله ارزیابی شده جهت تأمین نظر ارزیابان علمی دانشنامه به نویسندگان جهت تکمیل، ارجاع شد و نویسندگان پس از بازبینی و اصلاح مقالات، آن را به دانشنامه تحویل دادند.
وی با ارائه توضیحاتی در مورد جلسات شورای علمی دانشنامه پیامبر اعظم(ص) افزود: گروه دانشنامه پیامبر اعظم(ص)، با برگزاری به طور متوسط 10 جلسه شورای علمی گروهها در هر ماه، در مجموع موفق به تشکیل بیش از 115 جلسه شورای علمی در سال90 شد. این گروه با صرف حدود 2300 ساعت نفر تلاش علمی در قالب جلسات شورا، به بررسی مقالات رسیده پرداخت و چگونگی اصلاح و ارتقای آن، موجبات ویرایش علمی و نهایی شدن 92 مقاله را فراهم کرد.
مدیر گروه دانشنامه پیامبر اعظم(ص)پژوهشی تأکید کرد: بیش از 101 مقاله نهائی شده با حجم 237/141 کلمه، توسط گروه های دانشنامه، کنترل منابع شد. در این عملیات به بیش از 2640 منبع مراجعه، و ارجاعات داده شده کنترل و مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس اعلام پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، وی افزود: تمامی ارجاعات مقالات رسیده از جهت محتوائی، دقت در استناد و درستی گزارش از منبع و از جهت شکلی؛ یعنی صحت نشانیهای داده شده، کنترل و در صورت عدم دقت، اصلاحات لازم به عمل آمد.