به گزارش حوزه نیوز، حجت الاسلام لطیفی در نشست علمی «تبیین رفتارهای اجتماعی حضرت فاطمه زهرا(س)» در مجتمع آموزش عالی فقه قم، با اشاره به رابطه دنیا و آخرت از نگاه حضرت فاطمه(س)، گفت: دنیامحوری و هدف بودن دنیا و برای انسانها از افکار پوچ و ماتریالیستی ناشی میشود و دنیا در رأس امور قرار میگیرد و همه کارها با هدف دسترسی به آن انجام میشود.
وی افزود: بی توجهی به دنیا و آخرت گرایی مطلق نیز از دیگر تفکرهای مطرح در این زمینه برشمرده میشود که به زهدگرایی مفرط منجر میگردد.
وی به مکتب پوچ گرایی اشاره کرد و بیان داشت: مکتب پوچ گرایی، به دنیا و آخرت بی توجه است و سرانجام بسیاری از معتقدین به این مکتب خودکشی کرده و خود را از میبرند.
حجت الاسلام لطیفی تفکر اشتباه برخی از اقشار جامعه را مورد توجه قرار داد و یادآور نمود: گروهی نیز میپندارند که دنیا و آخرت هدف هستند. به عبارت دیگر میتوان هم با دنیادوست بود و هم به آخرت توجه کرد.
وی، با اشاره به نگاه حضرت زهرا(س) به دنیا، خاطرنشان کرد: اما تفکر صحیح شیعی که رفتار حضرت فاطمه(س) نیز بر آن پایه نهاده شده است، مقدمه بودن دنیا برای آخرت است. به عبارت دیگر، دنیا در عین اینکه نفی نمیشود، اما هدف نیز قرار نمی گیرد، بلکه هدف، تنها آخرت است.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی، با بیان این که حضرت فاطمه(س)، الگوی همه زنان عالم است، ابراز نمود: این بانوی بزرگوار با وجود سختیهایی که در زندگی خود داشت، از زندگی و محیط خانه غافل نمی گشت و به کارهای خانه و نگهداری از فرزندان نیز همت میگماشت.
حجت الاسلام لطیفی اظهار کرد: جای تأسف دارد که اکنون زمزمههایی برای حقوق بانوان مانند طلب مزد برای شیردادن به فرزندان و انجام کارهای خانه صورت میگیرد؛ کدام زن از زهرای مرضیه(س) بزرگوارتر است، آیا حضرت(س) اینها را حق خود نمی دانستند یا حضرت علی(ع) به حق همسر خود بی توجه بودند.
مدیر پژوهشی گروه فلسفه و کلام مجتمع آموزش عالی فقه، با تأکید بر این که زندگی بابرکت حضرت علی(ع) و فاطمه(س) الگوی همه زوجین جوان باشد، اضافه کرد: اگر همسران در زندگی مشترکی که دارند، دچار مشکلاتی هم شوند، باید بتوانند آنها را برای کسب و درک حلاوت و شیرینی بهشت تحمل کنند.