به گزارش حوزه نیوز ، حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در دیدار گروهی از علما، فرماندهان انقلابی و رؤسای قبایل لیبی، که به دعوت رسمی جمهوری اسلامی ایران و برای آشنایی با نظام و فرهنگ جمهوری اسلامی به ایران سفر کرده بودند، یکی از زمینههای ارتباطی مهم بین کشورها، ارتباط مراکز علمی، فرهنگی و آموزشی با یکدیگر برشمرد وبا با اشاره به شاخصهای مهم انقلاب اسلامی و ایران، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از فکر اسلامی اصیل نشات گرفته است؛ بنابراین، انقلاب اسلامی ایران نیز همانند اسلام ناب محمدی(ص)، به مقتضیات زمان و پرسشهای انسان امروزی توجه دارد.
وی، با بیان این که اسلام، پاسخگوی همة پرسشها در همه زمانهاست، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران از حوزههای علمیه آغاز شد. قم شهری حوزوی است و در آن نزدیک به 100هزار طلبة مرد و زن مشغول یادگیری آموزههای ناب اسلامی هستند.
رییس جامعة المصطفی ، با بیان این که المصطفی جایگاه مناسبی در قم دارد، گفت: امام خمینی(ره)، معمار بزرگ انقلاب اسلامی نیز از قم به پا خاستند و از علمای بزرگ حوزه بودند که سالها در حوزه تحصیل کردند و در رشتههای مختلف حوزوی به درجات بالایی دست یافتند.
وی ادامه داد: بزرگمردان دینی ایران، نقش انکارناپذیری در کشور و شکلگیری، رشد و تعالی انقلاب اسلامی داشتهاند.
رئیس جامعة المصطفی نقش دانشگاهها را نیز در پیروزی انقلاب چشمگیر برشمرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران دارای تاریخی بزرگ است و ما به آن احترام میگذاریم.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در ادامه خاطرنشان ساخت: انقلاب اسلامی ایران بر وحدت و تقریب مذاهب تأکید میورزد و معتقد است مسلمانان با هر زبان، فرهنگ، ملیت و رنگ باید گرد پرچم الهی جمع شوند و تعصبات قومی و مذهبی را کنار گذارند.
رئیس جامعة المصطفی ، از اهتمام مسئولان المصطفی به استفاده از تجربیات حوزههای علمیه در ادوار گوناگون و طرح مسائل عقلی در مباحث اسلامی سخن گفت و بیان کرد: المصطفی، فلسفه اسلامی برگرفته از معارف قرآن و حدیث را مورد توجه قرار میدهد.
بر اساس اعلام المصطفی،وی در پایان ، بر اهمیت توجه به تقریب مذاهب تأکید کرد و درباره رشتهها، گرایشها، شمار دانشپژوهان و مسائل آموزشی، تربیتی، پژوهشی و... المصطفی سخن گفت.