جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حضرت آيت الله فاضل لنكراني همواره مدافع ولايت و رهبري بودند و در دفاع از كيان اسلام و انقلاب در تمام صحنه‌ها حضوري پررنگ داشتند.

حجت الاسلام والمسلمين رجبي در گفتگو با حوزه نیوز، با اشاره به فرا رسيدن پنجمين سالگرد ارتحال حضرت آيت الله فاضل لنكراني،با تاكيد بر اين كه اين عالم رباني در ابعاد مختلف مي تواند براي نسل‌هاي امروزو به خصوص حوزويان الگو باشد،ايشان را از چهره‌هاي برجسته انقلاب دانست و اظهارداشت:اين مرجع فقيد از چهره‌های انقلابي، اعضاي فعال جامعه مدرسين و از ياران امام خميني(ره)در مبارزه با رژيم ستم شاهي پهلوي بودند كه حمايت‌هايشان از نهضت انقلاب بسيار برجسته و امضاي ايشان در پاي اكثر اعلاميه‌ها قابل مشاهده بود.

 وي با تاكيد بر اين كه آیت الله العظمی فاضل در دوران قبل و بعد از انقلاب در تمام صحنه‌ها حضور فعال داشتند، افزود: ايشان همواره مدافع ولايت و رهبري بودند و در دفاع از كيان اسلام و انقلاب چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن و همچنین در جبهه‌هاي جنگ و صحنه‌هاي بعد از آن حضوري پررنگ داشتند.

اين استاد حوزه ادامه داد:پس از پيروزي انقلاب نيز ايشان ضمن حضور در عرصه‌هاي مختلف كشور از اعضاي برجسته شوراي مديريت حوزه بودند كه در نظم دهي به آن بسيار تلاش كردند.

 عضو جامعه مدرسين ،در ادامه حضرت آیت الله فاضل لنكراني را در بعد علمي داراي شخصيت فقهي و اصولي در سطح بالا و از مجتهدين با سابقه حوزه توصيف كرد و ابراز داشت:ايشان در بعد فقهي و اصولي از شاگردان برجسته امام خميني (ره)بودند كه شاگردان بسياري را تربيت كردند و آثار متعدد فقهي از ايشان منتشر و به يادگار مانده است.

*« مدخل التفسیر» اثری دقیق، مستند و ارزشمند

وي اضافه كرد:از ويژگي‌هاي ديگر ايشان آثار و و تدبیر در انتشار مباحث فقهي در قالب‌هاي متعددو متناسب با اقشار مختلف است كه نشان از ديد بالاي ايشان در توجه به مخاطبين گوناگون و عامه مردم مي باشد.

حجت الاسلام والمسلمين رجبي تصريح كرد: ايشان در حوزه تفسير و علوم قرآني نيز يكي از چهره‌هاي برجسته بودندكه كتاب «مدخل التفسير» ايشان اثري دقيق، ،مستدل و ارزشمند در اين زمينه مي باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه يادآورشد: اين مرجع فقيد و عاليقدر در تاسيس مدارسي كه براي حوزه ضرورت داشت نيز تدابيري انديشيده بودند كه مركز فقهي ائمه اطهار‌(ع) از جمله آنها است، همچنين براي برآورده كردن نياز مسلمانان و به خصوص شيعيان ديگر كشورها با دور انديشي استثنايي خود مراكزي را در برخي از كشورهاي جهان تاسيس نمودند.

اين استاد حوزه در پايان يادآورشد : ايشان علي رغم دارا بودن مقام مرجعيت و سطح بالاي علمي، بسيار متواضع و با همگان رئوف و مهربان بودند و توجه ويژه اي به نيازمندان و خانواده‌هاي بي بضاعت داشتند كه اين امر از سيره علماي بزرگ اسلام است كه مي توان الگوي مناسبي براي زندگي همگان باشد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha