چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کد خبر: 279622
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۳

فرزند حضرت آیت الله بهجت گفت: از نگاه ایشان تنها راه پرواز معنوی انسان، از طریق عبادت امکان پذیر است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین علی بهجت طی سخنانی در مراسم گرامیداشت این مرجع فقید که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: تفاوت زندگی انسان با حیوان در این است که انسان می تواند از نیروی علم و تدبیر برای رشد خود بهره جوید.

وی افزود: حیوانات در زندگی هیچ رشدی ندارند و همانگونه که حیوانی در صد سال گذشته می زیسته حیوانات امروزی هم زندگی می کنند.

این استاد حوزه علمیه قم همچنین پیشرفت ظاهری امروز انسان را در پرتو دانش و استمداد از عقل دانست و افزود: باید هدف را مشخص کرد زیرا انسان بدون هدف همان راه حیوانات را طی می کند.

وی ادامه داد: اگر علوم ما برای صد سال عمر انسان باشد، هیچ نتیجه ای ندارد ولی اگر از علم برای حیاتی جاودان استفاده کنیم در حیات ابدی برای ما ثمر بخش خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین بهجت تصریح کرد: اگر فردی تمام علم خود را صرف این دنیا کرده باشد نمی تواند برای سرای ابدی ذخیره ای داشته باشد چرا که تامل در گذشتگان نشان می دهد آنها نتوانسته اند از این دنیا ذره ای را با خود به جهان دیگر ببرند.

وی گفت: حضرت آیت الله بهجت یقین داشتند از این جهان نمی توانند ذره ای را به جهان دیگر ببرند و یقین داشتند این دنیا برای کامیابی ابدی نیست.

فرزند آن مرجع فقید همچنین با اشاره به گوشه هایی از سختی کشیدن های این مرد الهی در مسیر اطاعت از خدا، گفت: حضرت آیت الله بهجت با وجود کهولت سن در نماز خیس عرق می شدند ولی نماز را لذت بخش ترین چیز می دانستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت ادامه داد: آیت الله بهجت می فرمودند؛ اگر سلاطین عالم ذره ای از لذت نماز را می چشیدند، دنبال عشرتکده های خود نبودند.

وی با بیان اینکه انبیا آمده اند تا بگویند چگونه می توان به سمت خدا پرواز کرد، افزود: آیت الله بهجت معتقد بودند بندگی خدا سلطنت است، چرا که به واسطه اتحاد با خالق عالم، عالم با فرد متحد می شود.

حجت الاسلام و المسلمین بهجت با اشاره به نقش عبادت در مسیر اعتلای این عارف الهی، گفت: ایشان معتقد بودند راه پرواز انسان تنها عبادت است.

وی همچنین با اشاره به برخی مقامات عرفانی آیت الله بهجت، افزود: این مسائل اصلا برای ایشان مهم نبود بلکه ایشان صرفا به دنبال خدا بودند و حرکت در مسیر عبودیت الهی و هیچ چیزی نمی توانست جلوی ایشان را در این مسیر بگیرد و ایشان را از یاد خدا غافل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی بهجت تاکید کرد: آن عالم فرزانه و متقی هیچ منیت و استقلالی برای خود قائل نبودند ولی در عین حال توانسنته بودند به بالاترین درجات علمی و معنوی دست پیدا کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha