چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

امروزه اهمیت و ضرورت موسوعه نگاری برای همگان روشن است و به لحاظ گستره و جامعیت موسوعه‌های در حال نگارش باید عصر حاضر را عصر موسوعه نگاری نام گذاشت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مقیمی، امروز 31اردیبهشت ماه، در همایش معجم موسوعه نگاری اصول مقارن، اظهارداشت: امروزه اهمیت و ضرورت موسوعه نگاری برای همگان روشن است و به لحاظ گستره و جامعیت موسوعه‌های در حال نگارش باید عصر حاضر را عصر موسوعه نگاری نام گذاشت.

وی افزود: اشتیاق اهل علم ، دانشمندان و متفکرین جهان اسلام به موسوعه به قدری بالا رفته است که گویی تمام اندیشه‌های گذشته گان تنها از طریق موسوعه بدست می‌آید .

عضو شورایعالی موسوعه نگاری پژوهشگاه مطالعات تقریبی تصریح کرد: موسوعه به لحاظ برخورداری از تفکر و اندیشه‌های اسلامی باید از اتقان علمی در بین دانشمندان و متفکرین شیعه و سنی برخوردار باشد؛ البته سرعت و دقت منطقی در نگارش موسوعه‌ها نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مقیمی با بیان اینکه جلد یک موسوعه اصول مقارن در بین متفکرین جا باز کرده است، گفت: با توجه به اهمیت و دقت نظر در ارائه و نگارش موسوعه‌های جلد 2 و 3 اصول مقارن ، دغدغه‌های جدیدتری وجود دارد که با مهترین نظریات علمی به جهان اسلام عرضه گردد. گرچه جا داشت از نظرات علما و صاحب نظران اهل سنت نیز در این موسوعه استفاده می‌شد.

عضو شورایعالی گروه موسوعه نگاری پژوهشگاه مطالعات تقریبی خاطر نشان کرد: در ارائه موسوعه‌های بعد ی این گروه مصمم است تا با عمق بخشی و ژرف نگری در نگارش موسوعه و استدالات قوی اصولی، اصول تشیع را به جهان اسلام معرفی کند.

حجت الاسلام والمسلمین مقیمی تاکید کرد: نباید از نقاط ضعف غافل بود و باید با نگاه جامع تر در صدد پر کردن نقاط ضعف نیز شد .

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha