یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مسئولین رسانه‌ها باید به جایگاه حوزه و نهادهای دینی در رسانه توجه جدی داشته باشند و ازصاحب نظران و متخصصین حوزوی در ابعاد مختلف رسانه‌ای ملی بخصوص در صدا و سیما استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه؛ حجت الاسلام والمسلمین محسن ملک افضلی، صبح امروز در نشست خبری همایش «حوزه،رسانه و ارتباطات» که در پژوهشگاه  المصطفی قم برگزارشد، اظهارداشت: جامعة المصطفی بعنوان یک نهاد علمی و آکادمیک؛ متولی تعلیم و تربیت دانش پژوهان حوزه‌های علوم انسانی است و در کنار تعلیم و تربیت، وظیفه تبلیغ دین اسلام از طریق فارغ التحصیلان  این نهاد در سراسر دنیا عهده‌دار است.

وی با بیان این که دشمنان با تمام امکانات رسانه ای وارد میدان اسلام ستیزی شده اند؛ افزود: در زمان حاضر دشمنان با ابزار های مدرن  رسانه ای علیه تمامیت دین اسلام  تبلیغ می کنندو افکار عمومی جهانیان را بر ضد مسلمانان تحریک می کنند.

دبیر همایش «حوزه، رسانه و ارتباطات » تصریح کرد: ماهواره ها؛ اینترنت؛ رادیو و  تلویزیون  و رسانه های نوشتاری، به ابزاری برای تعدی و تجاوز به ساحت مقدس دین اسلام و مسلمانان تبدیل شده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی در ادامه با بیان اهداف همایش «حوزه، رسانه و ارتباطات» بیان داشت: جامعة‌المصطفی با درک وضعیت کنونی تبلیغات دشمنان علیه اسلام و مسلمین، این همایش را با رویکرد بین المللی برگزار می کند، که مهمترین هدف آن زمینه سازی برای کارآمد نشان دادن حوزه علمیه در مباحث رسانه‌ای و بخصوص در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: تببین جایگاه خاص حوزه و حوزویان از طریق رسانه های  موجود برای نشان دادن ظرفیت های فضلای حوزوی  از مهمترین اهداف این همایش می باشد.

*ارسال 83 مقاله به دبیرخانه همایش

رییس پژوهشکده علوم انسانی پژوهشگاه بین المللی المصطفی در ادامه  با اشاره به مقالات واصله به دبیر خانه  همایش، خاطرنشان ساخت: بیش از 83 مقاله به دبیرخانه همایش واصل شده است  که در مرحله اول 53 مقاله پذیرفته شد و  بعد از بررسی، در مرحله دوم 25 مقاله برتز شناخته شد که از این تعداد، 7 مقاله دارای رتبه علمی برتر شناخته شده است که در روز همایش به صاحبان مقالات برتر لوح سپاس اهدا خواهد شد .

حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی ادامه داد:  از 83 مقاله دریافت شده، بالای 30 مقاله از فضلای حوزه علمیه بود که در ارزیابی نهایی  مقالات برتر، 4 مقاله مربوط به حوزویان می باشد.

وی در پایان با بیان این که مسئولین به نقش حوزویان در امر رسانه توجه جدی داشته باشند، تاکید کرد:  انتظارها از مسئولین  این است که به جایگاه حوزه علمیه و نهادهای دینی در رسانه توجه جدی شود و ازصاحب نظران و متخصصین حوزوی در ابعاد مختلف رسانه‌ای بخصوص در صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران استفاده شود.

*4 خرداد؛ زمان برگزاری همایش

خاطر نشان می شود، همایش «حوزه؛رسانه و ارتباطات» با حضور یکی از شخصیت های کشوری و معاون بین اللمل حوزه‌های علمیه و رئیس جامعة‌المصطفی العالمیه،  روز پنجشنبه، 4 خردادماه در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی  برگزار می گردد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha