یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حضرت آیت‌الله نوری‌‌همدانی، بیداری اسلامی در جهان را محصول مجاهدت‌های مخلصانه امام خمینی (ره) عنوان کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید طی سخنانی در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم اظهار داشتند: امام خمينی(ره) قرآن را از كنج تاقچه‌ خانه ها بيرون آورد و وارد عرصه جهانی و زندگی مردم نمود.

اين مرجع تقليد با اشاره به نقش امام خمينی(ره) در تحولات دنيا بيان داشتند: امام (ره) عظمت اسلام ناب و قرآن را به امت اسلامی و مردم ساير نقاط دنيا نشان داده و با تمسک به قرآن و اهل بيت(ع) دنيا را متحول ساختند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم همچنین تصريح كردند: بيداری اسلامی كه امروزه پشت ستمكاران و مستبدان را به لرزه درآورده، نتيجه مجاهدت‌های امام (ره) بود كه با تدبر در قرآن و اطاعت از دستورات کلام الهی حاصل شد.

ایشان با بیان اینکه امام خمینی(ره)، فرهنگ ایثار و شهادت را در سطح جهان احیا کرد، ادامه دادند: استقلال و حفظ تمامیت ارضی نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت احیای فرهنگ عظیم ایثار و شهادت‌ محقق شده است.

معظم‌له در ادامه با اشاره به حکومت‌های ظالمانه آل خلیفه، آل سعود،‌ و... ابراز داشتند: تمامی این حاکمان مستبد از سوی آمریکا بر سر ملت‌های مسلمان گماشته شده‌اند و لذا به ساز آنها می‌رقصند.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی با بیان این که حکام دست نشانده آمریکا، نادان هستند، گفتند: اینها نمی‌دانند که کسی که خون بریزد، حتماً‌ سقوط می‌کند؛ طبعاً مردمی خون و جان دادند،‌ از مسیری که در آن هستند، کوتاه نمی‌آیند و روز به روز نیز قوی‌تر می‌شوند.

ایشان شکل‌گیری بیداری اسلامی را از جمله آثار انقلاب اسلامی ایران و افزودند: انقلاب اسلامی ایران، بیدارگر قرن بود، بر همین اساس درکشورهای اسلامی نفوذ کرد و بیداری اسلامی را به راه‌ انداخت این انقلاب اینک از مرزهای اروپا را نیز عبور کرده و جنبش وال استریت را به وجود آورده است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: امام خمینی(س)، فرهنگ ایثار و جهاد که در کشورهای اسلامی منسوخ شده بود و کشورهای اسلامی را وابسته به استکبار کرده بود را احیا کرد، به گونه‌ای که امروز میلیون‌ها جوان عاشق شهادت در این کشورها وجود دارد.

ایشان، حاکم شدن فرهنگ ظلم ستیزی را از دیگر کارهای امام خمینی(س) معرفی کرد وگفتند: با مجاهدت امام (ره)، ظلم‌ستیزی، شناخت استکبار، آگاهی از جنایت‌ها و نقشه‌های آن درمیان مردم به عنوان یک فرهنگ نهادینه شد، همچنین در فرهنگ اسلامی معرفی شده از سوی امام(س)،‌ عرصه زندگی انسان، باید حفظ اسلام باشد.

معظم‌له در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به جوانان،‌ اظهار داشتند:‌ بر اساس آموزه‌های اسلامی، انسان باید قدر فرصت‌ها را بداند، چون فرصت‌ها در حال گذر هستند و به دست آوردن مجدد آنها، بسیار دشوار است.

ایشان افزودند: یکی از فرصت‌هایی که از دست می‌رود، جوانی است؛‌ بنابراین جوانان باید همواره قدر این فرصت گرانبها را بدانند و برای تقویت علمی،‌ اخلاقی و معنوی خود تلاش کرده و در این راه، کسالت را از خود دور کنند.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی در پایان با تأکید بر این که آثار انقلاب و اندیشه‌های امام خمینی(ره) باید حفظ شود، ابراز داشتند:‌ برای این کار به جوانان توصیه می‌کنم که دفاتر تبیان، صحیفه امام(ره) و وصیت‌نامه پیر جماران را همواره با خود همراه داشته و مطالعه کنند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha