جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

هیئتی از نخبگان،‌اساتید و دانشجویان دانشگاه تونس با حضور در شهر مقدس قم از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

 به گزارش خبرگزاری حوزه، اين هيئت كه ميهمان جامعه المصطفی العالميه هستند، ظهر امروز ضمن بازديد از دانشگاه ادیان، با حجت الاسلام و المسلمين نواب، رياست دانشگاه به گفت‌ و گو نشستند.

حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن نواب در این دیدار به توضيح مختصري در مورد تاريخچه، روند كار و اهداف دانشگاه پرداخت و افزود: دانشگاه اديان و مذاهب ابتدا به صورت مركز مطالعات اديان و مذاهب تأسيس شد، در نظر دارد تا به مطالعه علمی و آكادميک در مورد اديان و مذاهب بپردازد و اسلام را از طريق آكادميک به دنيا معرفی نماید.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: اين دانشگاه دارای سه دانشكده اديان، مذاهب و شيعه شناسی می باشد که در 10 رشته اديان ابراهيمی، اديان غير ابراهيمی، دين شناسی، شيعه شناسی، مطالعات تاريخ تشيع، فرق تشيع، مذاهب كلامی، مذاهب فقهی، تصوف و عرفان اسلامی و فلسفه هنر در مقطع كارشناسي ارشد و در 6 رشته تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب كلامی، شيعه شناسی، دين پژوهی، مطالعات تطبيقی مذاهب اسلامی و مطالعات تطبيقی اديان گرايش الهيات مسيحی در مقطع دكتری به اخذ دانشجو می پردازد.

حجت الاسلام نواب با اشاره به نحوه پذيرش دانشجويان در دانشگاه تصريح كرد: دانشجويان دانشگاه از دو طريق آزمون اختصاصی ویژه طلاب حوزه‌های علميه و آزمون سراسری برای پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی جذب می شوند.

وی تصریح کرد: برای دانش پژوهان جدید الورود گذراندن یکسال يادگيری زيان انگليسی يا عربی الزامی است.

وي در پاسخ به سوال يكي از حضار در خصوص اينكه تدريس دروس به چه زباني است و آيا زبان فارسي نيز براي دانشجويان خارجي تدريس مي‌شود گفت: تمامي دروس به زبان فارسي ارائه مي‌گردد و چون زبان اصلي دانشگاه فارسي است، دانشجويان خارجي خود بايد به فراگيري زبان فارسي بپردازند و دانشگاه فقط زبان‌هاي انگليسي و عربي را آموزش مي‌دهد.

حجت الاسلام و المسلمين نواب در پاسخ به پرسش ديگري در رابطه با دولتي يا خصوصي بودن دانشگاه و نحوه آموزش اديان و مذاهب ديگر اظهار كرد: اين دانشگاه يک دانشگاه غير انتفاعی و غير دولتی است، همچنين ما از اساتيد داخلی و خارجی كه در حوزه اديان و مذاهب مختلف تخصص دارند، برای تدريس اين دروس استفاده می‌كنيم، به عنوان نمونه در سال گذشته اساتيدی از كشورهای تركيه، ايتاليا، عمان، آلمان، هند و... برای تدريس به اين دانشگاه آمدند.

رئيس دانشگاه اديان و مذاهب در پاسخ به اين پرسش كه شما و اين دانشگاه براي تقريب مذاهب و وحدت چه كارهايی انجام داده‌ايد، تأكيد كرد: هدف از تأسيس اين دانشگاه وحدت و تقريب بوده است و اين در بيانيه رسالت دانشگاه آمده است، همچنين اعتقاد به تقريب و وحدت يكی از اصلی‌‌ترين دغدغه‌های من است.

وی تصریح کرد: معتقدم مهمترين مشكل در عالم اسلام مشكل اختلاف است و از واجب‌ترين كارها ايجاد وحدت و تقريب مذاهب مي‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha