پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی از عضویت 150 نفر از اساتید،‌ اندیشمندان و پژوهشگران حکمت و فلسفه در این مجمع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه حجت‌الاسلام والمسلمین معلمی، شب گذشته در چهارمین گردهمایی اساتید علوم عقلی که در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی در قم برگزار شد، درباره راه‌اندازی این مجمع اظهار داشت: در ديدار جمعي از فضلا و نخبگان علوم عقلي حوزه علميه قم با مقام معظم رهبري در زمستان سال 1382 معظم‌له بر ضرورت و اهميت علوم عقلي و لزوم تشكيل انجمن يا مجمعي كه مركزيت علوم عقلي را در حوزه علميه بر عهده داشته باشد، تأکید کردند.

وی اضافه کرد: در این راستا، جمعي از اساتيد علوم عقلي با تشكيل جلسات متعدد راهكارهاي تحقق اهداف و منويات معظم‌له را بررسي كردند؛ از اين رو مجمع عالي حكمت اسلامي با هدايت مقام معظم رهبري و تحت اشراف حضرات آيات جوادي آملي، سبحاني و مصباح يزدي، پس از تعیین هيأت مؤسس توسط ناظران عالی و انتخاب هيأت مديره توسط مجمع عمومي، از اسفند ماه 1384 فعاليت رسمي خود را آغاز نمود.

دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی با اشاره به عضویت 150 نفر از اساتید و پژوهشگران عرصه حکمت و فلسفه در مجمع عالی حکمت اسلامی ، گفت: در این مجمع گروه‌های فلسفه،‌ معرفت شناسي، فلسفه‌های مضاف، فلسفه دین، فلسفه اخلاق، فلسفه علوم انسانی، فلسفه حقوق، كلام و عرفان، فعال هستند که هر کدام از این گروه‌ها، دارای زیر مجموعه‌هایی می باشند.

وی افزود: این مجمع، محلی برای حضور اندیشمندان و اساتید فلسفه و حکمت است تا با همکاری  و تعامل با یکدیگر، ایده‌ها، نظرات، کاستی‌ها و راهکارهای مربوطه را ارائه دهند و به این وسیله، حوزه علمیه قم را محور اصلی علوم عقلی برای دانشگاه و اندیشمندان داخلی و خارجی قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین معلمی در پایان ابراز امیدواری کرد:‌ امید است بتوانیم در آینده، علاوه بر محوریت حوزه علمیه قم در علوم عقلی و فلسفی، گام‌های ارزشمندی در پاسخگویی به شبهات برداشته شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha