شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 282231
۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۵

استاد حوزه علمیه مشهد گفت:‌اشتغال علمی حوزوی از هر اشتغالی بالاتر است زیرا در جهت هدایت و هدایتگری جامعه است.

آيت الله سيد جعفر سيدان در حاشيه بازديد از امتحانات شفاهي خارج حوزه علميه خراسان در مدرسه علميه عالي نواب مشهد، در گفت و گو با خبرنگار سرويس استان هاي خبرگزاری حوزه با اشاره به حديث «مَنْ تَعَلَّمَ لِلَّهِ وَ عَمِلَ لِلَّهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ دُعِیَ فِی مَلَكُوتِ السَّمَاوَاتِ عَظِیماً(امالي شيخ طوسي »، خطاب به حوزويان، گفـت: اگر توجه داشته باشيم كه بر اساس هدايت و فهم آنچه خدا دوست دارد و مكتب وحي آمده است، باشد، هم علاقه و شوق بيشتر به وجود خواهد آمد و  هم تحمل و استقامت زيادتري خواهيم داشت.

وي با بيان اين كه اشتغال علمي حوزوي بهترین اشتغال است، اظهارداشت: انسان در بررسي عقلي و منصفانه در مي يابد كه فعاليت در حوزه علميه، از هر اشتغالي مهمتر است، زيرا در جهت هدايت مي‌باشد.

اين استاد حوزه علميه خراسان با اشاره به این‌که حضرت علی بن رضا (عليه السلام) مهمترين سوره را «حمد» عنوان نموده،‌گفت: «إهدنا الصراط المستقيم» مهمترين مطلب این سوره است،‌بنابراین با استناد به اين امر، كاري كه با هدف هدايت انجام شود، بسيار مهم و ارزشمند  است.

آيت الله سيدان با اشاره به اهميت و ضرورت رابطه استاد و شاگردي،‌ابرازداشت: استاد و شاگرد در حوزه علميه، انس خاصي با هم دارند؛ استاد ارزنده در زمينه تعليم، تعلّم و خلقيات ضمير شاگرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد، مؤثر است.

وي با اشاره به اهميت نظم در امور تحصيلي، گفت: با وجود نظم از كمترين فرصت بيشترين نتيجه بدست مي‌آيد كه بر همين اساس، حوزويان هم بايد در اين باره، دقت بيشتري داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha