سرویس استان ها / خبرگزاری حوزه: معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان اصفهان، نسبت به فعالیت فرقه بهائیت در برخی مناطق شهر اصفهان و فرقه شیخیه در برخی شهرستان های استان اصفهان هشدار داد.
حجت الاسلام و المسلمین محسن عباسی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و استفاده روحانیون این استان از فرصت های تبلیغی و ظرفیت توریسم موجود در اصفهان که مسافران بسیاری را در فصل تابستان از سراسر کشور به خود جذب می کند، اظهار داشت: در استان اصفهان با تشکیل شورای عالی تبلیغ استان که هر ماه یک بار به صورت منظم جلسات آن برگزار می شود، در خصوص آخرین وضعیت فرهنگی و کارکردهای تبلیغ دینی، بحث و تبادل نظر صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه این شورا نیز، با توجه به مناسبت های پیش رو و به ویژه فصل تابستان که در آن قرار داریم و ماه مبارک رمضان که در آستانه فرارسیدن آن هستیم برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته است.
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان اصفهان گفت: یکی از تصمیماتی که در این جلسه اخیر صورت گرفت، بحث اعزام مبلغ در ایام اوقات فراغت تابستان بود که قرار بر این شد تا در معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان، تقریبا تمامی روستاهای استان اصفهان و همچنین پایگاه های اوقات فراغت شهرستان ها را، از نظر حضور روحانی و مبلغ دین، تأمین کنیم.
وی افزود: همچنین در میدان بزرگ امام اصفهان و مسجد شیخ لطف الله که برنامه های گردشگری در آن ها برگزار می شود، مشاوره های مذهبی برگزار کردیم، تا کسانی که مسافر هستند و سؤالی دارند، بپرسند و همکاران ما نیز پاسخ گوی آنان باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی خاطرنشان کرد: در نقاط دیگر از جمله شهرستان های زرین شهر، خوانسار، گلپایگان و ... که مکان هایی است که توریسم و مسافر بیشتری در آن ها رفت و آمد می کند، از حضور روحانیون و ظرفیت آن ها به ویژه روحانیون طرح هجرت بیشتر استفاده کردیم تا بتوانند خدمات دینی و معنوی به مردم ارائه کنند.
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با رایزنی هایی که با دفتر تبلیغات اسلامی داشتیم، اعلام کردیم نیازمند مبلغین تخصصی در فرق و ادیان مختلف جهت فعالیت بیشتر هستیم، زیرا در حال حاضر در برخی از مناطق استان اصفهان شاهد فعالیت مبلغان فرقه های مختلف از جمله بهائیت هستیم که البته تا کنون فعالیت های ما در مقابل آن ها جواب داده است و از این نظر مشکل چندانی نداشتیم.
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: سامانه ای طراحی کردیم که با کمک معاونین تبلیغ شهرستان های استان، بیوگرافی تمام مناطق اصفهان را از نظر فرهنگی و فعالیت های فرق و ادیان مختلف در آورده و برای مقابله با آن ها برنامه ریزی کردیم.
وی افزود: برای مثال در شهر نائین، زرین شهر و باغ بهادران بحث تبلیغ فرقه شیخیه و در خود اصفهان و منطقه ملک شهر و بهارستان این شهر هم بیشتر بحث تبلیغ فرقه بهائیت وجود دارد که خوشبختانه راه های خوبی برای مقابله با آن ها داشته و داریم.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی خاطرنشان کرد: علاوه بر اعزام روحانیون مبلغ دین و تلاش آن ها برای مبارزه با شبهه افکنی های بهائیت و دیگر ادیان و فرق، رایزنی هایی با اداره اطلاعات و نیروی انتظامی استان اصفهان داشته ایم.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که هماهنگی خوبی برای استفاده بهینه از فرصت تابستان، بین نهادهای فرهنگی و تبلیغی استان اصفهان وجود دارد، گفت: با توجه به اتفاقاتی که در استان اصفهان رخ داد و شورای عالی تبلیغ استان تشکیل شد، نهادهای اعزام کننده مبلغ و نهادهای فرهنگی از جمله سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و مرکز مدیریت حوزه علمیه استان اصفهان جلسات مشترکی را در زمان های مشخص تشکیل می دهند که البته گاهی در این جلسات نمایندگانی از نهادهایی چون سازمان اوقاف و امور خیریه، سپاه پاسداران و مرکز رسیدگی به امور مساجد به صورت مهمان شرکت دارند.
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان اصفهان افزود: در این جلسات مشترک، تعاملات خوبی صورت گرفته و هر نهاد و سازمان برنامه های مورد نظر خود را مطرح می کند؛ ضمن این که در کنار طرح برنامه های مورد نظر، آسیب هایی که در راه تبلیغ دین می تواند به وجود آید مطرح شده و راهکارهای مقابله با آن ها بعد از بحث و تبادل نظر، بیان می شود.
وی اضافه کرد: هر کدام از نهادهای شرکت کننده در این جلسات دارای توانایی و ظرفیت هایی هستند که در این جلسات مشترک مطرح و مقرر می شود در مواقع ضرورت از آن ها استفاده شود؛ برای مثال مرکز رسیدگی به امور مساجد ظرفیت بسیار عظیمی دارد که در ماه مبارک رمضان این ظرفیت به اوج خود خواهد رسید.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی گفت: تأکید بیشتر ما استفاده از مبلغین تخصصی دفتر تبلیغات حوزه علمیه در بحث فرق و ادیان است که به منظور مقابله با فرقه بهائیت، باید بیشتر از آن ها استفاده کنیم.
وی در بخش آخر سخنان خود با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت مساجد به ویژه در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: می توان گفت کل مساجد در استان اصفهان در ماه رمضان از نعمت روحانی و مبلغ دین برخوردار باشند؛ البته ممکن است در حال حاضر در برخی روستاهای استان، چند مسجد و تنها یک روحانی حضور داشته باشد، اما با برنامه ریزی های معاونان تبلیغ شهرستان های استان اصفهان، در ماه رمضان نسبت به تمام مساجد و حضور مبلغ و روحانی در آن ها تلاش شده است تا در این ماه مبارک، از ظرفیت مساجد به صورت کامل استفاده کرده باشیم.
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان اصفهان در پایان گفت: در ماه مبارک رمضان، بحث حفظ قرآن و آموزش های دیگر قرآنی که از منویات رهبر معظم انقلاب می باشد، در مساجد و پایگاه های اوقات فراغت استان اصفهان به صورت جدی دنبال خواهد شد.