چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

مدیر حوزه علمیه تهران باتاکید براینکه دستورات قرآنی با فطرت انسانها مطابق است بر لزوم به کار گیری این دستورات در امر تبلیغ تاکید کرد.

 به گزراش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد باقر خسروشاهی  طی سخنانی درجمع طلاب  قرآن آموز دوره تربیت مربی قرآن کریم اظهارداشت: مربی قرآن قبل از هر چیز باید ابتداخود احیاگر و اجرا کننده دستورات قرآنی باشد.

وی افزود: یک استاد قرآنی باید مفاهیم قرآن را در سینه حل و فصل کرده و به آن اذعان داشته و نسبت به یافته ها و اندوخته های قرآنی اش اعتقاد و یقین داشته باشد و سپس دریافت های خود را به دیگران منتقل کند.

مدیر حوزه علمیه تهران در ادامه ضمن بیان حدیث"علماءامتی  افضل من انبیاء بنی اسرائیل" به تبیین جایگاه روحانیت در دین مبین اسلام پرداخته و در این رابطه گفت: اگرچه طلاب، سِمّت انبیای الهی را ندارید امّا وظیفه خطیر تبلیغ دین خدا در این برهۀ زمانی برعهده شماست و شما استاد و مربی معلم های آینده جامعه اسلامی هستید.

این استاد حوزه با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و هذفمند بودن برنامه های  طلاب در زندگی فردی گفت: دورۀ جوانی مقطعی موثر و زودگذر است لذا سعی کنید تا زمانیکه در دوران جوانی به سر می برید هدف خود را مشخص کرده و مطابق با اهداف خود با یقین کامل پیش روید.

وی با بیان اینکه هدف اصلی یک طلبه باید خدایی شدن و کسب رضایت الهی باشد ابراز داشت: ما باید نسبت به والایی و ارزشمندی اهداف خود آگاه بوده و با درک صحیح و پایبندی به اعتقادات خود نسبت به بزرگترین هدف آرمانی خود که همان گسترش و ترویج فرهنگ الهی دربین مردم است اقدام نماییم و بدانیم که اگر این هدف قرآنی را سرلوحه زندگی قرار دهیم دیگر هیچ رجحان و ممیزات دنیوی در ذهنمان رسوخ نخواهد کرد.

تولیت مدرسه علمیه شیخ عبدالحسین تهران با اشاره به اهمیت و لزوم رعایت نکات اخلاقی که در قرآن کریم ذکر شده خاطرنشان کرد: اخلاق خوب و برخورد انسانی متأثر از مبانی قرآن از جمله ملزومات دعوت نسل جوان به سمت خدا و احیای دین مبین اسلام است.

 وی همچنین افزود: دستورات قرآنی با فطرت تمام انسانها مطابق بوده و در این بین نسل جوان امروز آمادگی دریافت  تمام ظرایف قرآنی را دارد امّا این مهم زمانی محقق می شود که ما روشها و لطایف قرآنی چون رعایت اصل احترام متقابل، ملایمت در رفتار، عدم جبهه گیری سریع در مقابل اشتباهات و همچنین صبر در برابر  جهالت های دیگران را در تبلیغ دین و قرآن به کار بندیم. 

مدیر حوزه علمیه تهران در پایان با اشاره به آیه " وَ عِبَادُ الرَّحْمَانِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلىَ الْأَرْضِ هَوْنًا وَ إِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَهِلُونَ قَالُواْ سَلَامًا" که دلالت بر اهمیت تواضع و فروتنی دارد گفت: اگرچه کسب محبوبیت و جذب قلوب مردم برای ما موضوعیت ندارد اما رعایت اصول اخلاقی چون تواضع، حلم و بردباری که در قرآن به آن سفارش فراوان شده است برای رساندن ما به هدف آرمانی مان که همان تبلیغ و ترویج دین خداست طریقیت دارد. 

گفتنی است: دوره تربیت مربی قرآن کریم با اهتمام معاونت تهذیب استان تهران به مدت یک ماه در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم شهرری برگزار می شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha