به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، ظهر امروز، در دهمین روز از ماه مبارک رمضان، در درس تفسیر خود در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز رحلت حضرت خدیجه کبری(س)، به تبیین ویژگیهای این بانوی بزرگ اسلام پرداختند.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با بیان این که برخی درمقایسه زنان رسول اکرم(ص) گرفتار اشتباه هستند، ادامه دادند: بدون شک، حضرت خدیجه(س) از بهترینِ همسران پیامبر(ص) بود؛ این بانو ویژگیهایی داشت که دیگر زنان نداشتند.
ایشان در تبیین ویژگیهای این بانوی بزرگ اسلام نسبت به دیگر همسران نبی اکرم(ص)، گفتند: نخستین ویژگی این بانو، این بود که نخستین زنی بود که اسلام آورد. همانطور که حضرت امیرمؤمنان(ع) نیز نخستین مردی بود که دعوت پیامبر(ص) را پذیرفت و مسلمان شد.
معظمله افزودند: دیگر ویژگی این بانو، صرف کردن تمام داراییهای خود در راه اسلام و پیامبر اسلام(ص) بود؛ حضرت خدیجه(س) زنی ثروتمند بود که تمام ثرود و هستی خو را به پای اسلام و پیامبر(ص) گذاشت که این فداکاری در میان دیگر همسران رسولالله(ص) وجود نداشت.
ایشان، زندگی در دورران طوفانی حضرت محمد مصطفی(ص) را از دیگر ویژگیهای حضرت خدیجه معرفی کردند و گفتند: این بانوی فداکار 25سال با پیامبر اسلام(ص) زندگی کردند که 15 سال آن مربوطه به قبل از اسلام و ده سال آن بعد از اسلام بود؛ ایشان از همان دوران ابتدایی زندگی خود در کنار مشکلات پیامبر(ص) بود و بعد از آن نیز همواره یار و یاور رسول خدا(ص) بود.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی اضافه کردند: حضرت خدیجه(س) در شرایطی در کنار پیامبر(ص) در مکه بود؛ که مشرکان بر سر مبارک ایشان خاکستر گرم میریختند و به آن حضرت سنگ پرتاب میکردند؛ حضرت خدیجه(س) در این شرایط در کنار پیامبر(ص) بود و زخمهای ایشان را مداوا میکردند.
ایشان با بیان این که حضرت خدیجه کبری(س) اواخر عمرشان نیز در شعب ابی طالب در درهای بی آب و علف سه سال محاصره بود، ادامه دادند: هیچ یک از دیگر همسران پیامبر(ص) این دوران طوفانی را درک نکردند و این خدیجه(س) بود که در مقابل آنها مقاومت و ایستادگی کرد.
این مرجع تقلید با بیان این که حضرت خدیجه کبری(س) تنها زنی بود که پیامبر(ص) بعد از فوتش دائماً به یادش بود و حتی دوستان این بانو را نیز گرامی میداشتند؛ ادامه دادند: مهمترین ویژگی حضرت خدیجه(س) نسبت به دیگر همسران پیامبر(ص)، این است که نسل نبی اسلام(ص) از حضرت فاطمه زهرا(س) میباشد.
ایشان افزودند: آیا این که حضرت فاطمه زهرا(س) که نسل پیامبر(ص) از ایشان میباشد، فرزند حضرت خدیجه کبری(س) است و در دامن ایشان پرورش یافته، برترین امتیاز نیست، خاطرنشان کردند: آیا میشود زنان پیامبر اسلام(ص) را با حضرت خدیجه(س) یکی دانست؟
انتهای پیام// 15/313