به گزارش خبرگزاری حوزه، محمدتقی جلیلی با اشاره به ویژگیهای نسخه جدید سامانه وبلاگ حوزههای علمیه خواهران، گفت: دستهبندی بهتر و بهبود طرز نمایش محتوا، لینک و تبها در قسمت مدیریت، نمایش تعداد نظرات منتظر بررسی در میزکار، امکان حذف موقت نظرات، امکان فعال نمودن نظردهی به صورت تکنولوژی آژاکس، امکان افزودن فایل در نظردهی، افزوده شدن ویژگیهای بیشتر در تنظیمات وبلاگ از قبیل تنظیمات مطلب و نظرات و افزوده شدن موارد قابل تنظیم بیشتر درحساب کاربری مانند نمایش منو و ... در قسمت مدیریت و تنظیمات پیامرسانی از جمله ویژگیهای نسخه جدید سامانه وبلاگ حوزههای علمیه خواهران به شمار میرود.
وی، امکان پشتیبانگیری از فایلها و دیتابیس توسط مدیر و پیامرسانی بین کاربران را از دیگر ویژگیهای فراهمشده در نسخه جدید سامانه وبلاگ حوزههای علمیه خواهران ذکر کرد.
مدیر پایگاه حوزههای علمیه خواهران با اشاره به این که در نسخه جدید این سامانه امکانات تازهای نیز در اختیار کاربران قرار گرفته است، ادامه داد: این امکانات شامل ویرایش متون ارسال شده توسط کاربران از صفحه اصلی سامانه، افزودن موضوع در صفحه ارسال مطلب جدید، مرتب سازی متون (خارج از قاعده تاریخ و محدودیت مطلب) براساس شماره گذاری، ایجاد مطلب به صورت گروهی و ویرایش گروهی مطالب، افزودن قالبهای جدید با موضوعات متفاوت، افزودن تصویرپروفایل(آواتار)، افزودن پلاگین های جدید، افزودن موارد بیشتر به تنظیمات کاربری «صفحه شخصی من» و الصاق فایل به نظرات (تبادل فایل بین وبلاگها و کاربران) میشود.
براساس گزارش روابط عمومی حوزه های خواهران، وی تعداد وبلاگهای ثبتشده در سامانه وبلاگ حوزههای علمیه خواهران را 770 وبلاگ ذکر و اضافه کرد: از میان این وبلاگها 330 وبلاگ فعالیت بیشتری دارند.
جلیلی با اشاره به این که این وبلاگها از سوی مدیریتهای استانی ، مدارس علمیه خواهران، مبلغین و طلاب مدیریت میشود، گفت: علاقهمندان به استفاده از این وبلاگها میتوانند به آدرس www.womenhc.com مراجعه کنند.
انتهای پیام 3/313